Затворник избяга от болница Св. Георги в Пловдив. 59-годишният Младен

...
Затворник избяга от болница Св. Георги в Пловдив. 59-годишният Младен
Коментари Харесай

Затворник избяга от болница в Пловдив

Затворник избяга от болница " Св. Георги " в Пловдив.
 Арестант избяга от полицейско ръководство в Пловдив  Осъден за блудства и обири избяга от пандиза в Ловеч  Стрелба в Ботевград тази нощ, погубен е избягалият пандизчия Владимир Пелов
59-годишният Младен Младенов е липсващ в сряда по обяд, а информацията бе оповестена нощес.

Мъжът бил закаран под защита в лечебното заведение при започване на седмицата за проучвания. Охраната обаче не останала да го пази, а обяснението е, че пандизчията бил на лек режим. При визитацията в сряда лекарите просто открили, че пациентът им е липсващ.

Лекарите незабавно се обадили в Пловдивския затвор, чийто шеф - Божил Иванов, отхвърли да приказва с медии.

От правосъдното министерство обясниха пред Нова тв неналичието на защита с обстоятелството, че той не създавал проблеми, не бил и рисков.

Болницата има камери, както и защита от частна компания на входовете. Полицията преглежда записите.

Младенов е наказан за кражба на 6 година и 6 месеца затвор. Трябвало да лежи още месец. Първоначално бил настанен в затворническо общежитие, неотдавна бил в Пловдив, защото проучвания удостоверили, че страда от тежко заболяване. Няколко пъти през последните седмици приемали мъжа в болница за проучвания.

Това бягство е следващото у нас през последните месеци и третото за пловдивския затвор. Едно от тях - на Владимир Пелов, който Министерство на вътрешните работи не съумяло да откри, тъй като си пуснал брада - приключи трагично, с неговата гибел и тази на още един човек. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР