Затворничка от Тенеси ражда бебе сама в затворническата си килия. Тя беше прегледана от медицинска сестра преди по-малко от час

...
Жена, лишена от свобода в Средния Тенеси, роди сама в
Коментари Харесай

Жена, лишена от свобода в Средния Тенеси, роди сама в килията си по-рано тази седмица - по-малко от час след като е била прегледана от медицинска сестра в заведението, съобщиха властите.

Бременната затворничка, настанена в медицинско отделение в затвора на окръг Монтгомъри, казала на служител, че се нуждае от медицинска помощ около 11:30 сутринта в неделя. Лицензирана практическа медицинска сестра я прегледа няколко минути по-късно, последвана от регистрирана медицинска сестра в 11:54 сутринта, според изявление от офиса на шерифа на окръг Монтгомъри.

„След последващата оценка медицинският персонал напусна килията, но продължи да оценява ситуацията и да нареди допълнителни медицински тестове“, каза офисът на шерифа. „Депутатите продължиха да проверяват затворника през това време.“

Депутат провери затворника в 12:41 часа. и откри, че е родила в килията си, според офиса на шерифа. Не е ясно точно колко време е била сама преди да роди.

Службите за спешна медицинска помощ и медицинският персонал в затвора са били предупредени, съобщиха властите, а затворничката и нейното бебе са били откарани в болница, където са изброени в стабилно състояние към вторник.

Преглед на инцидента е извършен от офиса на шерифа на окръг Монтгомъри и медицинския персонал, според изявлението, което не дава подробности за прегледа.

Говорител на офиса на шерифа каза в изявление за CNN, че агенцията не оповестява повече информация за състоянието на затворничката и нейното бебе, позовавайки се на нейната поверителност и че медицинските досиета не подлежат на разкриване съгласно Закона за отворените досиета на Тенеси.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР