Затворническите служители не са доволни от новите си униформи в

...
Затворническите служители не са доволни от новите си униформи в
Коментари Харесай

Надзирателите в затвора се възмущават от новата униформа „Телетъби“, предназначена да поддържа спокойствието на по-младите затворници

Затворническите чиновници не са удовлетворени от новите си униформи в жанр „ Телетъби “, които са предопределени да бъдат по-малко плашещи за младите извършители.

Според Затворническата работа новите, блестящо оцветени униформи имат за цел да успокоят децата от Службата за настойничество на младежи. Офицерите обаче нямат огромно предпочитание да носят блестящо оцветено синьо и зелено облекло.

Източник сподели: „ Те имат намерение да вкарат „ по-мека униформа “ с убеждението, че черно-бялото облекло е прекомерно смущаващо за дребните сладури. ” Съгласно предлагането чиновниците избират сред напълно синя или изумруденозелена поло тениска, полар и яке. " Предложенията са разказани във въпросник към личния състав, като задачата е новите униформи да вървят върху техните типичен черни панталони. И това не се хареса добре.

Един настоящ офицер сподели: „ Изцяло съм за модернизацията, само че се почувствах като Дипси, когато видях зелената униформа. Колегите се смееха и си споделяха, че ще ще бъдат наречени Тинки-Уинки, в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР