Затвори очи, поеми си дълбоко въздух и си задай въпроса:

...
Затвори очи, поеми си дълбоко въздух и си задай въпроса:
Коментари Харесай

Домът е там, където нашите разбирания се превръщат в реалност

Затвори очи, поеми си надълбоко въздух и си задай въпроса:,,Какво значи домът за теб? ” Дали това е мястото, където се чувстваш предпазен и обичан? Или може би е пространството, което въплъщава твоя жанр, изтънчен усет и блян към съвършенство? Дори да отговориш с,,Там, където дремя, хапвам и си депозирам нещата ”, отново е ОК. Защото домът има разнообразни функционалности и смисли за всеки един от нас, само че те не са чисто практични, а са обвързани с страст и символика. Дали си чартърен, на посетители (от към този момент 3 години) или притежател на парцел, няма по какъв начин да си апатичен към мястото, което наричаш собствен дом. Пространството, което обитаваме не просто е израз на нашата психика, темперамент и жанр. Когато се усещаме удобно и уютно в едно помещение и то е тъкмо по усета ни, тогава самите ние сме по-спокойни, проведени и щастливи. Мозъкът работи на странни честоти и от време на време нещо видимо маловажно като петънце на стената, драскотина по ламината или книга, на която не ѝ е там мястото, може да ни разфокусира и даже да ни сътвори възприятие на тревога.

,,Моят дом е моята цитадела. ” Този израз е чиста класика - и има за какво. Друг обичан израз е,,Луксът ме успокоява ”, основно прочут от обществените мрежи, само че дано да не се залъгваме - мисълта, че използваме първокласен артикул, който няма да ни сътвори проблеми отсега нататък, работи лечебно. Когато стартирате с обзавеждането на своя дом, несъмнено най-вече ви ентусиазират тематики като цвета на завесите за спалнята ви, сладките декоративни възглавнички за дивана в хола или за по-амбициозните - планирането на вашия изцяло оборудван домакински коктейл бар с всички екстри. Размишленията за вида прозорци и дограми, които желаете, някак си не звучат като толкоз вълнуващо занятие. За разлика от възглавнички и чашки за коктейли, обаче, прозорците са детайл от вкъщи, който е наложителен. Така че, като опре ножът до кокала и пристигна време за това в действителност значимо решение, ето няколко съвета, с цел да мине изборът ви на прозорци оптимално безболезнено, даже и, кой знае, вдъхновяващо:



Правило №1: Марката има значение

При избора на нещо толкоз значително като прозорци, би трябвало да заложите на одобрени марки със солидна известност и история на качество. На българския пазар, една потвърдила се компания за образец е REHAU.

Правило №2: Предлагат ли самостоятелни съвещания

Повечето хора нямат безпределно необятен набор от знания за прозоречния отрасъл. Те имат потребност от благонадежден експерт, който да им спомага с самостоятелни съвещания, с цел да разбере желанията им, да ги насочи към съвършения по отношение на условията им жанр прозорци и да остане разполагаем по време на целия развой от диалози и съвещания, през произвеждане и апаратура, до времето по-късно.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР