Затворът на окръг Алегени може значително да увеличи персонала си

...
Затворът на окръг Алегени може значително да увеличи персонала си
Коментари Харесай

Окръг Алегени обещава повече подкрепа за психичното здраве, по-малко използване на сила в своя затвор

Затворът на окръг Алегени може доста да усили личния състав си за психологично здраве и да обезпечи повече образование по отношение на потреблението на мощ и ограничение според препоръчаното съглашение, подадено във вторник във федералното правосъдна зала.

Споразумението, което към момента изисква утвърждението на арбитър, ще позволи колективен иск, който упреква пандиза в Питсбърг, че предлага несъответстващо лекуване и медикаменти за пандизчии с психологични увреждания и постоянно ги санкционира с дълготрайно уединяване или несъразмерна мощ.

„ Съдът беше горчив първоначално. Но това е сладка победа. Органите на реда не могат да нарушават закона, с цел да го наложат “, сподели Джейсън Портър, един от петимата пандизчии, показани като ищци, в квалифицирано изказване.

Грижата за психологично здраве — от банкет до медикаменти, консултиране и попречване на самоубийства — е била „ или несъществуваща, или изцяло незадоволителна “, когато делото е било заведено през 2020 година, съгласно юристи от Abolitionist Law Center, Пенси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР