Затвор до 2 години и отнемане на шофьорската книжка за

...
Затвор до 2 години и отнемане на шофьорската книжка за
Коментари Харесай

Дивна, която осакати най-добрата си приятелка в катастрофа, май била друсана + колко ще лежи в пандиза

Затвор до 2 години и лишаване на шофьорската брошура за дълъг интервал от време заплашват поп певицата Дивна за злополуката, която тя провокира преди дни на пътя Русе – София, научи HotArena.

Младата изпълнителка от дунавския град катастрофира тежко с автомобила си „ Тойота Корола “ край село Българене, а при случаят съществено пострада най-хубавата й другарка – манекенката Кристин Илиева. 20-годишната хубавица от София, която е рекламно лице на испанския фешън тръст „ Тоус “ и до неотдавна бе интимна с рапъра Кристо, се озова в болничното заведение в Плевен с два счупени на няколко места крайници, а докторите са скептични, че Кристин ще успее да се възвърне изцяло от контузиите до края на живота си.

За да бъде извадена моделката от смачканата като хармоника кола на Дивна, било належащо екип на пожарната в Плевен да реже с флекс близо 30 минути ламарините. През уикенда Кристин бе преместена във Военна болница, като десния й крайник, който е грубо потърпевш е подложен в барокамера. „ Крайникът й беше съвсем откъснат от натрупа, от непоносимата болежка момичето беше изпаднало в безсъзнание. Засега не се постанова ампутация на десния крайник, само че може да се стигне и до това “, признават лекарите от ВМА.

Състоянието на Дивна е надалеч по-добро, певицата се е отървала с натъртвания и охлузвания по тялото, като еърбега я е избавил от по-сериозни пострадвания. Младата поп звезда обаче е в извънредно тежко психологично положение поради обстоятелството, че осакати най-хубавата си другарка. Причината за злополуката към момента се обяснява, само че източник на „ Таблоид “ от КАТ разяснява, че за пътния случай виновността е на Дивна, която е подхванала погрешно изпреварване с висока скорост на рисков сектор. „ Експертизата ше откри с какъв брой километра е подхванала изпреварването, само че съгласно сътрудниците, правили огледа, Дивна се е движила с към 110-120 км/ ч при оптималната позволена скорост от 60 километра в този сектор. За удара е спомогнала и мократа пътна настика и гумите на колата, които са били мощно изтъркани. За такова нарушаване се лишава брошура и се лежи в пандиза, в случай че има потърпевши “, разясниха представители на КАТ.

Прокуратурата към този момент е образувала досъдебно произвеждане, а взетата алкохолна проба на певицата се е оказала негативна. На Дивна обаче не е юридически тест за опиати, защото в Плевен не разполагали с дрегер, отчитащ приложимост на неразрешени стимуланти. В родния град на Дивна Русе от много време се мълви, че изпълнителката злоупотребява с дрогата и използва кокаин и марихуана. Близките й, естествено, отхвърлят.

Дивна е първото дете-звезда, произлязло от музикалните реалити формати в България. Тя доби известност едвам на 11, когато завоюва телевизионния конкурс „ Пей с мен “ зедно с Миро от тогавашния дует „ Каризма “. Едва на 14 Дивна осъществя първия си сингъл, в който участваха Миро и рапъра Криско, а през 2012 година надареното момиче издаде дебютния си албум с авторска музика.

В музикалните среди Дивна е известна като неконфликтна персона и безспорен експерт макар нежната си възраст. Поп звездата кара от 2 години и до съдбовния 12 март, когато заби колата си „ Тойота Корола “ в мантинелата след погрешно изпреваване, тя не е взела участие в нито един пътен случай.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР