Затварят ул.Гурко днес пред Biad premium club заради топ модели

...
Затварят ул.Гурко днес пред Biad premium club заради топ модели
Коментари Харесай

Затварят "Гурко" днес пред Biad premium club заради топмодели от Ливан

Затварят ул.Гурко през днешния ден пред Biad premium club поради топ модели от Ливан. Национален парк Сузан Моузи, дипломат на Ливан посреща сънародниците си в резиденцията.

В програмата на 16-те кандидати за влиятелната купа на Мистър Ливан 2017, които дойдоха с под наем полет на топ туристическата организация от Ливан-Orient plus Травел шоп www.facebook.com/orientplustravel през днешния ден имат формален нощен живот.

Три броя 12-метрови лимузини ще телепортират Енджи Касабие и нейният брачен партньор Рабиg ел Зейн, дружно с най-красивите мъже на Ливан до меката Biad premium club.

Мъжете топмодели ще останат в България 31 юли, с цел да промотират опциите за туризъм в страната ни по покана на известната диетоложка Енджи Касабие и интернационалния pr consultant- Атанас Лазаров, уредник на най-хубавите състезания за мъже модели.През септември Лазаров провежда и международна конкуренция в хотел Majestic, Слънчев бряг.

В продължение на 4 дни моделите бяха специфични посетители на на почетния консул на Република Молдова доктор Веселин Чипев и неговияаристократичен Capital city center Пловдив (https://www.facebook.com/CapitalCityCenter/ ).

Във пловдивската верига Пулс фитнес, благосъстоятелност на Capital holding group моделите ще имат фотосесия под фотообектива на стилния бг фотограф Костадин Кръстев- Коко.

Екипът на ливанската МТВ - http://mtv.com.lb/Live, съз зрителска аудиотория от над 500 000 000, ще следи всяка една крачка на мъжете модели.

Ливанската делегация от топмодели идват с помощта на най-голямата туристическа организация за Ливан, ORIENT PLUS, отговаряща за над 36 дестинации по Света, както и да промотира страната ни - България, в Бейрут,Ливан.Всеки понеделник и четвъртък от Варна и Бейрут има чартъри в двете направления. " Оперираме на 36 топ дестинации в Света " показа пред медиите туристическия специалист господин Шади Хаббаз отлидера Тhe travelshop GSA Orientplus.

Ливанските топмодели гостуваха и в одобрения Роял СПА Велинград, благосъстоятелност на Capital Holding Group, в СПА столицата на Балканите Велинград. В Royal SPA Velingrad моделите се любуваха на една същинска СПА отмора.

В лицето на столицата ни в програмта на БГ-тура е залегнал и модерния и удобен хотел Маринела София. Домът на Sofia fashion week ще посрещне още звездното семейство Енджи и Рабих Ел Зейн, притежателят на Beirut fashion week Нидал Бешерауи, споделя част от програмата Атанас Лазаров.

На летище „ Варна ", девойки облечени в същински национални носии ще посрещнат гостите от Ливан и персонално Енджи Касабие с рози и биофреш подаръчни комплекти.

В столицата ни, Национален парк дипломат на Ливан Сузан Моузи ще има публична вечеря в ресторант SAMER с

кандидатите за купата Мистър Ливан 2017, които по-късно не престават до ранни зори в Biad premium club.

Един от кандидатите на 30 август в Бейрут ще си тръгне с чисто нова кола и апартамент. Животът му за една вечер ще се превърти на 360 градуса.

https://www.facebook.com/MrLebOfficial/videos/1457110487678704/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=4&video_creator_product_type=0&app_id=273465416184080&live_video_guests=0

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР