Затварянето на границите на Европейския съюз е една от темите,

...
Затварянето на границите на Европейския съюз е една от темите,
Коментари Харесай

Европейските консерватори обсъждат в София затварянето на границите за мигранти

Затварянето на границите на Европейския съюз е една от тематиките, който са обсъждани на годишната среща на Европейските консерватори и реформисти, която се организира в София. Това се разбра на конференция на съпредседателите на групата на Европейските консерватори и реформатори (ЕКР) в Европейския парламент Саид Камал и Решард Легутко, на която бяха евродепутатите от групата Ангел Джамбазки и Николай Бареков, и вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Легутко сподели, че консерваторите виждат неуспех в Европейски Съюз и ще последват дейности защото се следват дейностите на най-силните страни в Европейски Съюз, а Германия е в рецесия поради мигрантите.

Камал добви, че групата му е предизвестила преди години, че политиките, които окуражават хората да идват в Европа, да се качват в лодки, да рискуват живота си, ще докара до рецесия. Британецът с индийски генезис счита, че политиката на Европейски Съюз би трябвало да бъде по-твърда към миграцията, само че да се оказва помощ на хората имащи право на леговище. Той е уверен, че е право на всяка страна да взема решение каква да бъде политиката и към мигрантите.

Ние ще окажем цялостна опозиция, сподели Николай Бареков. Той счита, че съгласно президентът Макрон и канцлерът Меркел България трябвало да бъде в периферията на Съюза. " Мигрантските лагери би трябвало да са отвън Европейски Съюз, да ги заплащат богатите Германия и Франция, в случай че обичат. Най-добре в Турция, за какво не и в Сирия ", сподели Бареков.

Нашата позиция е, че досегашната политика на Европейски Съюз е извънредно неправилна, сподели вицепремиерът Каракачанов. Според него страните, които са външна граница на Европейски Съюз, като България и Гърция би трябвало да получат повече средства за защита на границите. Неговата позиция е, че филантропичните случаи, като дами с деца, би трябвало да вземат статут легално, само че да не се позволява незаконна емиграция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР