Затварянето е методика, която е доказано неефективна. Малко ще намалеят

...
Затварянето е методика, която е доказано неефективна. Малко ще намалеят
Коментари Харесай

Доцент Мангъров: Затварянето е доказано неефективно, действията са предизборни

Затварянето е методика, която е потвърдено неефективна. Малко ще намалеят случаите на инфектирани с ковид, само че сега, в който се отворим, ще се върнем в самото начало . Ние не сме единствените, които се затварят, само че никой не го прави както при нас за 10 дни до изборите. Затварят се в продължение на месеци.
Навсякъде, където това се направи, нямаше никакъв резултат –нито в Испания, нито в Гърция, нито във Англия. Епидемията си върви, а стопанската система и душeвността на хората отива по дяволите. Това доцент Атанас Мангъров.
 Доцент Мангъров: Неясното за имунизациите са резултатите след 5 години (ВИДЕО) Доцент Мангъров: Неясното за имунизациите са резултатите след 5 години (ВИДЕО)
Необичайно е, че в целия свят се работи по еднакъв метод. Навсякъде по всички медии се бълва Ковид, инфектирани и ваксини. Епидемия се...

Локдаунът завършва на 10-ия ден. Не на 12 или на 16-ия. Това значи, че ще бъдете лимитирани до петък преди изборите. Ще имате един ден за размисъл и на другият ден отивате да гласувате. Ама тези хора ни мислят за идиоти. Ние сме в действителност идиоти.
Той призна, че болничното заведение му е много по-пълна от предходни интервали, само че разгласи, че дребна част от пациентите са в тежко положение.
Болницата е много по-пълна, в сравнение с беше. Има към 90 заболели. Все още има 1-2 свободни кревати, само че това е нещо, с което ние сме се справяли и ще се оправим и в този момент. Малко от пациентите са в тежко положение.

 Ресторантьор: Ще работя макар локдауна, най-малко в пандиза няма да заплащам ток Ресторантьор: Ще работя макар локдауна, най-малко в пандиза няма да заплащам ток
Собственик на заведение направи гръмко изказване във връзка възможното затваряне на страната. Росица Коцева се закани, че в случай че бъде реш...
Причината да са при нас е, че тези карантини, които се постановат, не дават опция на инфектираните да се лекуват вкъщи. Болният човек се затваря и доктор може да стигне до него единствено по незаконен метод. Затова единственият метод да получи съответно лекуване и грижа е той да влезе в болница. Само, че това е изцяло безсмислено. Хората са заразни най-малко 3-4 дни преди да проявят клиничните признаци. И когато те ги проявят и тръгнат да си вършат проби, минават още един-два дни.
Всъщност сега, в който стане ясно, че човек е с позитивен тест, той преди този миг, е бил най-малко 5-6 дни в обществото и контактен. Тогава какъв е смисъла да го извеждаме и да го карантинираме, по този начин, че да не може да отиде до магазина или аптеката?! Тези, които са били постоянно към него също ги карантинираме в допълнение за още 10 дни. Изобщо такива глупости се вършат.
Те водят до това, че хората със признаци, присъщи по принцип за инфекциозните болести, хукват към болница и чакат да умрат. Отгоре на всичко персоналният доктор не го лекува или пък го поучава по телефона, като нормално му споделя да пие един-два антибиотика без да го види. А този човек има потребност някой да го прегледа и успокои. И има потребност да влезе в болница, единствено око се постанова да му се дава О2.
От тези 7 000 души, които сега лежат в лечебните заведения, най-малко ¾ от тях биха могли да се лекуват у дома. Стига да имаше кой да се грижи за тях. А в този момент какво се случва - пациентите, като ги вкарат в болница, ги обслужва една сестра и една санитарка на 40 души нормално. Те не се „ счупват “ да ги обгрижват, тъй като нямат физическа опция. За тези хора би трябвало околните им да се грижат, а не всички да се изолират, каквато е практиката сега.
Едните в едната стая, другите в другата. Или пък се разделят на разнообразни етажи. Когато вървят до тоалетната си поставят маски, макар, че те са живели обикновено една седмица, преди този човек да е регистриран като позитивен. Но никой тогава не е знаел това. Именно затова тези ограничения, които следим сега, са безсмислени. Те утежняват ситуацията и водят до препълване на лечебните заведения.
 Здравните управляващи оповестиха локдаун за цялата страна Здравните управляващи оповестиха локдаун за цялата страна
Здравният министър проф. Костадин Ангелов оповести нови ограничаващи ограничения от понеделник (22 март), които да бъдат в действие за период от 1...
По отношение на имунизацията той съобщи:
Който желае да се имунизира. Аз не бих го направил. Смъртността от Ковид- 19 е 0, 03%., т. е. това не е доста рискова болест. Разбира се, в случай че човек е болен, има съпътстващи болести, тогава може да се имунизира. Но би трябвало да е наясно с проблемите и да подпише осведомено единодушие. Ако съдебно-медицинската експертиза отхвърли проблемите, това ще бъдат приказки на ангро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР