Затруднено е движението по главен път Е-79 на излизане и

...
Затруднено е движението по главен път Е-79 на излизане и
Коментари Харесай

Тапи на Е-79 край Благоевград, преасфалтират пътната настилка


Затруднено е придвижването по основен път Е-79 на излизане и влизане в Благоевград, в региона на местността "Полигона". Пътно-поддържащата компания "Агромах" преасфалтира лентата от регионалния град в посока Симитли, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Втори ден на влизане и излизане от регионалния град откъм Симитли се образуват тапи, придвижването се прави в едната лента, контролирано от сигналисти на компанията.

Ремонтът на пътното се показва в изрязване унищожаване на износения асфалтов пласт, след което се почиства и асфалтира отначало. Проблем основава цистерната с течен битум, чиито дюзи замръзват, което постанова водачът да ги размразява с горелка.

Странното за течащия втори ден ремонт на настилката, е че въведените ограничавания в придвижването не са оповестени на уеб страницата на Агенция „ Пътна инфраструктура ”. Водачите всеобщо недоволстват за какво в този момент се прави ремонт на пътното платно. Отговорът е елементарен - АПИ отпуска пари за неотложни поправки постоянно в края на годината. След рухване на температурите при започване на месеца, по Е-79 се отвориха обичайните дупки, които също занапред ще се запълват. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР