Затова всеки ден и час повтаря, че вотът ще бъдат

...
Затова всеки ден и час повтаря, че вотът ще бъдат
Коментари Харесай

Ето какво ще направят Борисов и ГЕРБ на изборите

Затова всеки ден и час повтаря, че вотът ще бъдат манипулирани – по този начин ще оправдае неуспеха си.

Ще опита всичко, с цел да саботира изборите.

Ето по какъв начин.

Изборна секция. В избран миг пред нея се извива опашка, все от гербаджии, само че това няма по какъв начин да се знае и потвърди. Един или двама от тях по време на гласуването повреждат машината или съзнателно се бавят, основават блъсканица. Отвън се надига неодобрение, стига се до скандал. Тогава се подава сигнал за неуспех на изборния развой, борисово-пеевските медии гръмват със злокобни заглавия и вести за съзнателно саботиране на изборите от служебното държавно управление и президента Радев.

Същият сюжет се повтаря още на 4-5 места.

Това не е всичко. В края на изборния ден, когато към този момент резултатите се избистрят и Борисов усеща неуспеха, потеглят квалифицираните шпиц команди – дали водени от Стъки или проведени ултраси и охранители от познатата ни към този момент компания до Борисов. Целта е основаване на безпорядък и блъсканица, вената за които да се припише на служеното ръководство и президента.

Политат писма и тъжби - към този момент са написани - до Брюксел, Съединени американски щати и посолствата на страните от Европейски Съюз в София. Активираните евродепутати ще нападат с заявления избрани еврокомисари и евроструктури с изказвания за манипулиране на вота. Споменатият нагоре Вебер от ЕНП ще надигне глас в отбрана на горкия Бойко – цената на тази отбрана знаят те двамата.

Струва ви се пресилено? Само почакайте. Тези видове са подготвени на всичко. Да не забравяме и основния прокурор. Няма да е изненада, в случай че Гешев провежда няколко арестувания с „ обвинявания “ за пазаруване на гласове и опити за саботиране на изборите от страна на съперници на ГЕРБ.

През цялото това време Борисов ще бълва апели и обвинявания от своята фейсбук платформа, а Севда ще излъчва героичните му пози.

Даниел Митов, Тома Биков, Десислава Атанасова, Мануил Манев, Цвета Караянчева и други към този момент репетират реплики и жестове на „ заслужено отвращение “ и изричане на обвинявания. В нараснала бойна подготвеност са и Антоанета Христова, Стойчо Стойчев, Росен Плевнелиев и още неколцина, които да ударят барабана в уречения миг, с цел да нажежат ситуацията с вопли за манипулиране на на вота – към този момент знаете от кого.

Сега внимавайте: Готвят чудовищна операция на изборите!

Това декларира Борисов на 24.06.2009 година, когато е претендент за кмет на София.

Същата фраза от този момент той повтаря на всички избори. Гадните са постоянно другите. Целта е да се внуши, че всякога някой готви „ чудовищна операция “, само че той постоянно се оправя. Истината е, че се оправя, тъй като чудовищните операции са негов патент.

Да не кажете след това, че не сте били предизвестени за подлостите, които ще се изсипят.

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР