Затова от 2020 г. на Балеарските острови например, се въвеждат

...
Затова от 2020 г. на Балеарските острови например, се въвеждат
Коментари Харесай

Испанските курорти се борят с алкохолния туризъм

Затова от 2020 година на Балеарските острови да вземем за пример, се вкарват редица ограничения, целящи да лимитират обслужването за туристи, злоупотребили с алкохол и да насърчат гостите с обикновено цивилизовано държание.

Проблемът е толкоз тежък, че с него се занимават и локалните управляващи, показва Euronews. Откривайки курортния сезон, президентът на самостоятелната област Франсина Арменгол съобщи, че жителите на Балеарските острови нито желаят, нито заслужават алкохолен туризъм.

Някои от най-популярните парти-квартали на Майорка даже са подхванали ограничения „ по неотложност ”, защото ваканционният сезон едвам стартира, а курортът към този момент се е нагледал на тежко опиянени туристически тълпи. Затова притежателите на заведения се сплотиха към въвеждането на ограничаващ дрескод, който посетителите би трябвало да съблюдават, в случай че желаят да влязат в избрани питейни заведения и заведения за хранене.

Списъкът със неразрешени облекла включва бански костюми, футболни фанелки и всевъзможни аксесоари от облеклото, закупени от улични търговци, да вземем за пример - шапка с чадър. Мъже без ризи също не се позволяват в заведенията. И в случай че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР