Затова извикахме линейката“. Това заяви пред Флагман.бг синът на Бенчо

...
Затова извикахме линейката“. Това заяви пред Флагман.бг синът на Бенчо
Коментари Харесай

Синът На Бенчо Бенчев Проговори: Баща Ми Е Настанен В Интензивното Отделение!

Затова извикахме колата за спешна помощ “. Това съобщи пред Флагман.бг синът на Бенчо Бенчев - Георги Бенчев в 10 часа, излизайки от частна болница в Бургас, където политикът е настанен при строга конфиденциалност от през вчерашния ден вечерта, откакто е получил остра сърдечна рецесия, кръвното му е скочило сериозно и е изгубил говора си.

„ Истината е, че той бе тръгнал предишния четвъртък на проучвания в истанбулската болница „ Джон Хопкинс Хоспитал ”, само че постоянно е бил доста горделив на тематика „ мъжко достолепие и кураж ” и не даваше да се загатва за напредналия етап на заболяването му „ Паркинсон ”.

Затова твърдеше, че е по бизнесдела – не искаше да гледат на него като на болен човек. В истанбулската болница работи най-хубавия експерт по неврология в тази област, който го съветва и назначава медикаментите му. В мерцедеса, с който пътуваше, са и документите с плануваните дати за въпросните проучвания. Жалко е, че се получи толкоз неприятна обстановка “, съобщи Героги.

„ Оскърблението в политически проект за него е прекомерно огромно. Току-що ми сподели, че упорства контролните органи на страната да ревизират бизнеса му, тъй като е спокоен – платил си е налозите и няма угризения. Счетоводството му е изрядно “, показа синът на Бенчев. Георги Бенчев, който живее със брачната половинка си Стела и двете им деца във фамилната къща на татко си в жк „ Меден рудник ”, сподели още, че самият той не се интересува от политика, а единствено от аграрни бизнес. На излизане от болничното заведение той посочи, че отпътува за полето в карнобатско, където семейството обработва лични и арендувани към 30 хиляди декара, засети с пшеница, ечемик, царевица и рапица. По-голямата част от площите били ожънати, само че организацията по предпазване и износа на зърното била по-сериозна, в сравнение с самата беритба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР