Затопляне започва от днес. Денят ще бъде предимно слънчево с

...
Затопляне започва от днес. Денят ще бъде предимно слънчево с
Коментари Харесай

Времето: Затопля се, температури до 19 градуса днес

Затопляне стартира от през днешния ден. Денят ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, основно над южните и планинските региони, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб и сдържан юг-югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, в югоизточните региони до 7°-8°, в София - към 0°. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 14° и 19°, в София - към 14°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на региона ще има над масивите от Южна България, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа слаб и сдържан югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, а на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на региона ще има единствено на юг от Бургас, само че без дъжд. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 10°-11° по северното крайбрежие до 16° на юг. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР