Затлъстяването на черния дроб съвсем не е безобидно явление. Да

...
Затлъстяването на черния дроб съвсем не е безобидно явление. Да
Коментари Харесай

Ако имате затлъстял черен дроб, тези плодове са НАЙ-ПОДХОДЯЩИ за лечение

Затлъстяването на черния дроб напълно не е безобидно събитие. Да не приказваме, че през последните няколко години висок % от хората страдат от това заболяване. Затлъстяването на органа става, когато към него се образуват мастни натрупвания, които затрудняват функционалностите на черния дроб.
Ако обаче в точния момент измененията метода си на живот и изключите всички нездравословни храни от менюто си, вероятността да се излекувате е доста огромна. Много е значимо да включите някои съответни плодове в хранителния си режим.
Ето кои наложително да не пропускате:
• Лимони
Здравословните лимонени киселини ще оказват помощ за това бързо да се излекувате от затлъстяването. Всеки ден си приготвяйте чаша минерална вода с прясно изцеден лимонен сок в нея. Благодарение на тази напитка доста скоро ще почувствате позитивна смяна.
Лимоните оказват помощ за по-лесното разграждане на някои храни в стомаха. Не е случайност това, че хората, които съблюдават диета, наложително започват деня си с чаша вода с лимон. Киселините, съдържащи се в тях, пазят черния дроб.
 Отвара от стафиди пречиства черния дроб и топи килограмите Отвара от стафиди пречиства черния дроб и топи килограмите
Нездравословната диета и алкохолът унищожават нашия черен дроб, клетка по клетка. Той е единственият орган в тялото ни, който не боли, до...

• Круши
Крушите са съвсем също толкоз потребни, колкото и лимоните. Те дават доста сила на организма и в случай че ги похапвате всеки ден, изрично ще се чувствате по-тонизирани и дейни. Заради високото количество фибри, крушите отстраняват холестерола и контролират чревната функционалност.
Органичните им киселини пречистват черния дроб. Препоръчително е да похапвате по две круши на ден.
• Семена от папая
 Български доктор сподели кои храни са най-хубави за филтриране на черния дроб Български доктор сподели кои храни са най-хубави за филтриране на черния дроб
За страдание няма експресни способи за възобновяване функционалностите на черния дроб. Спазването на здравословен режим на хранене и метод на ж...
Препоръчваме ви да смесите семената на папая със сок от пъпеш. Тази напитка ще спомогне за пречистването на органа и премахването на мастните натрупвания, които в действителност затрудняват работата му. За предпочитане е сокът със семена от папая да бъде част от следобедното ви меню.

• Ягоди
С тях можете съвършено да детоксикирате тялото си. Киселините в този плод ще пречистят черния дроб и ще ви накарат да се чувствате доста по-добре в личното си тяло. Заради високото си наличие на вода, ягодите ще оказват помощ да се пречистите от арестуваните течности в организма си.
Опитайте да ги смесите с малко лимонен сок и да си извършите ужасно зареждащо смути. Категорични сме в това, че приемайки постоянно напитката, доста скоро ще усетите осезаема разлика.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР