"Затъжих се за моловете. Сега ще има къде да си

...
"Затъжих се за моловете. Сега ще има къде да си
Коментари Харесай

Мис Плеймейт Михаела Тодорова: Затъжих се за моловете. Сега ще има къде да си харча парите

"Затъжих се за моловете. Сега ще има къде да си разходвам парите ". Това съобщи пред "България Днес " носителката на "Мис Плеймейт " Михаела Тодорова във връзка отварянето на моловете. Както е известно, от през вчерашния ден фитнес залите, кината и огромните търговски центрове към този момент работят. Блондинката ще посети мола още първия ден, защото има потребност от гримове.

"Обичам да съм на шопинг и да пазаря. Радвам се, че в България ограниченията дадоха резултат и нещата стартират да се възстановяват за разлика от други страни в Европа. Надявам се ограниченията в моловете и фитнесите да се съблюдават. Най-много ми липсваше, че не можех да отивам на кино. Обожавам да виждам филми на огромен екран ", сподели русото прелъщение.

Липсва ми да излизам, да купонясвам. Въпреки че към този момент привикнах с този метод на живот. Според мен зимата постоянно ще бъдем затворени, а лятото всичко ще работи ", добави Михаела.

Джулиана Гани с неспокойствие чака да посети фитнеса. Българката с най-големи гърди няколко месеца не може да тренира поради затворените зали. Гани е мощно запалена по спорта. Посещава залата даже когато е бременна. Малката Джулка разкри, че е правила клекове с тежести ден преди на бял свят да се появи първата й рожба - Давид.

"Почти всеки ден ще съм в залата. Радвам се, че най-сетне отвориха фитнесите. Дори ще си върша резервация, защото работят с понижен потенциал. Ще вървя 4-5 пъти седмично ", сподели дребната Джулка. "Не пропущам премиера на нови филми - показа Гани. - Голям киноман съм. "

Танцьорът Атанас Месечков също поддържа разхлабването на ограниченията. Бившият брат даде за образец Обединените арабски емирства и съобщи, че щом там може животът да върви постарому макар COVID-19, и в България би трябвало да е допустимо. "Ако се съблюдава отдалеченост, няма проблеми всичко да работи. Не може да сме непрекъснато затворени. Аз упражнявах у дома, когато залите не работят. Сега ще вървя и на фитнес, и в мола ", сподели Месечков, който преди месеци пребори COVID-19.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР