Засягането на темата за наследството с родителите може да е

...
Засягането на темата за наследството с родителите може да е
Коментари Харесай

Родителите ми харчат наследството ми – какво мога да направя по въпроса?

Засягането на тематиката за наследството с родителите може да е обезсърчително, тъй като даже най-дипломатичният метод може да наподобява като персонален интерес.

Въпреки това, планирането за бъдещето е от значително значение за максимизиране на просперитета на по-младите генерации и минимизиране на сметките за налог върху наследството.

Във Англия възрастните деца нямат автоматизирано право на парите на родителите си. Повечето родители обаче желаят да запазят капитала си за децата и внуците си, като в същото време имат задоволително, с цел да се насладят на пенсионирането си.

Това е изключително значимо, когато вторите бракове и вторите фамилии могат да усложнят нещата или когато възрастните деца може да имат потребност да поеме пълномощие от името на по-възрастни родители.

Telegraph Money изследва най-хубавите способи за ръководство на финансите на няколко генерации, като в същото време разрешава круизни пътувания за пенсионери и подобаващ разкош за родителите.

< h2> Как да приказваме с членовете на фамилията за пари

Включването на цялото семейство в планирането може да помогне за понижаване на капацитета за бъдещи разногласия и ръководство на упованията, споделя Шон Маккан, квалифициран финансов плановик в NFU Mutual, застрахователят.

„ Планирайте допустимо най-рано, защото колкото по-рано планирате, толкоз повече варианти имате, изключително когато става въпрос за намаляване на налог върху наследството “, споделя той.

„ Включване юрист или финансов консултант с опит в подпомагането на фамилиите да възнамеряват може да отвори благоприятни условия, които може да не са били премисляни. Може също по този начин да помогне за унищожаване на част от страстта от полемиките, в случай че някой отвън фамилията е забъркан. “

Да бъдеш обективен към всички деца не значи безусловно да обещаваш равни дялове на благосъстояние, както Хелена Мориси, „ супержената “ на Сити, разказа за личното си семейство от девет деца.

„ Няма елементарна формула, единствено някои насоки, които да ви оказват помощ да извлечете най-хубавото от нещата – и, значимото е да предотвратите разногласия или възмущение сред членовете на фамилията “, написа тя за Telegraph Money.

„ Избягването на недоразумения ще бъде по-лесно, в случай че всички поддържат връзка намерено – само че даването и приемането на пари може да се почувства неловко. “

< p> McCann споделя, че родителите може да желаят да отразят всяка финансова помощ, която са дали на избрани деца през живота им, или обстоятелството, че да вземем за пример едно дете може да е вложило повече време и сила в фамилен бизнес.

Създаване на пълномощие

Трайното пълномощие е юридически документ, който разрешава на едно или повече лица, известни като „ юристи “, да вземат решения за или да работят от името на разположение, което не може да взема решения за него или нея („ донора “).

Има два типа LPA: едното е обвързвано със здравето и благосъстоянието, другото – със собствеността и финансовите каузи. Към момента на назначение на юрист донорът би трябвало да е навършил 18 години и да има умствена дарба.

LPA за благосъстоятелност и финансови каузи разрешава на юриста да взема решения по отношение на ръководството на пари и имущество, в това число продажба на дом или ръководство на банкова сметка. Луиз Люис от адвокатската адвокатска фирма Freeths споделя, че фамилиите би трябвало да стартират да обмислят пълномощие когато и да е след 18-годишна възраст.

„ Препоръчваме на хората да ги вършат като част от общото им обмисляне на имуществото, да вземем за пример на в това време извършват волята си “, споделя тя.

Как да защитим фамилните пари, в случай че родителят откаже да посети медицински обзор

Според Луис това е „ комплицирано “ обстановка. „ Докато хората имат потенциал, те могат да вземат неразумни решения. Това е залегнало в Закона за умствените качества от 2005 година “, споделя тя.

„ Ако възрастните деца имат терзания по отношение на родителя си, те би трябвало да потърсят съвет от обществените служби, които носят правна отговорност според Закона за грижите от 2014 година за всеки с възможни потребности. “

Ако е належащо, обществените служби могат да насочат лицето за здравно лекуване към NHS и да включат лекари. При избрани условия те могат да принудят някого да бъде „ обособен “, с цел да се подложи на лекуване.

Тъй като обществените служби нормално са доста натоварени, най-добре е да се даде направление по-рано, в сравнение с по-късно, споделя Луис.

Препоръчително

Никога не плащайте налог върху наследството – отговори на вашите въпроси

Прочетете повече

Кога може да се злоупотребява с пълномощие и по какъв начин юристите се защищават от това?

За експертите, които вземат решения в „ най-хубав интерес “, изключително с евентуално уязвими клиенти, Законът за умствените качества от 2005 година предлага правни насоки.

Адвокатите могат да употребяват политика за уязвими клиенти, с цел да поддържат лица. Като образец Луис споделя, че клиент с когнитивно увреждане може да се нуждае от записване на диалози, по-дълги срещи и потребление на бележки за обзор на всички направени оферти.

Може ли юрист да бъде блокиран от техния донор да вземе решение под пълномощие?

Това се случва „ постоянно “, споделя Луис. „ Капацитетът е характерен за съответното решение, тъй че някой може да има потенциал да прави някои неща, само че не и други “, споделя тя.

„ Често някой може да има потенциала да взема лични решения за благосъстоянието, само че не и да ръководи техните каузи. ” В тази обстановка може да поискате да потърсите юридически съвет.

Управление на пари с втори фамилии и още един брак

Адвокатите и експертите по финансово обмисляне не могат да подсигуряват, че възрастните деца наследяват парите на родителите си, защото възрастните децата нямат автоматизирано право на завещание във Англия – за разлика от Франция, да вземем за пример.

Ако родител се е оженил наново и е имал други деца, на които завещава имуществото си, юридически би било мъчно за пълнолетното дете да го оспори.

Въпреки това, пораждат обстановки, в които на възрастни деца може импровизирано да са обещани пари. Те могат да издигнат това като иск против имуществото на родителя.

„ Наистина е постоянно срещано ходатайство след гибелта за споразумяване на такива искове “, споделя Луис. Във Англия лицата са свободни да се разпореждат с имуществото си, както намерят за добре.

Въпреки това, съдилищата имат лимитирана власт да се намесват според Закона за наследството от 1975 година, в случай че се реши, че не е направено „ рационално финансово обезпечаване ” за избран брой хора, свързани с умрелия.

Те включват техния брачен партньор или цивилен сътрудник или дете. Исковете би трябвало да бъдат направени в границите на шест месеца от датата на даване на наследство или административни писма и да дават цялостно откриване на финансовите потребности и запаси.

Тръстът може да бъде решението

Ако родителите влагат пари в концерн, възрастните деца могат да бъдат спокойни, че наследството им е предпазено, а родителите могат да се любуват на харченето след пенсиониране, без да допират парите, заделени за бъдещите генерации.

McCann споделя, че това е „ постоянно срещано неправилно разбиране “ че тръстовете са единствено за богатите.

„ В най-простата си форма тръстовете могат да се употребяват с животозастрахователни полици, с цел да се подсигурява, че те не са част от вашето имущество за задачите на налога върху наследството и да се форсира заплащането на вашите бенефициенти, като избягвате да чакате наследство “, споделя той.

Те могат също да предложат преимущества при налог върху наследството. Ако дадете активи на концерн и оцелеете седем години, цената нормално ще бъде отвън вашето имущество.

Много животозастрахователи оферират безвъзмездни документи за доверие и тръстове могат да бъдат основани по време на живота на обещано лице или посредством наследство за правене на дарове или завети, без да се дава непосреден надзор на получателите.

В фамилии с доста деца и внуци от разнообразни бракове, „ доверителното доверие “ може да помогне да се избегнат разногласия по отношение на шерване на благосъстоянието на обещано лице.

Пари или имущество могат да се държат в пожизнен концерн за втори брачен партньор за цялостен живот, с ангажимента, че активите минават към децата от първия брак след гибелта на брачна половинка. < /p>

„ Дискреционни тръстове “ разрешават на обещано лице да назове необятен кръг от евентуални бенефициенти, в това число деца и внуци и такива, които може да се родят в бъдеще.

„ Като се назначите за настойник, вие можете да контролирате кой ще се възползва през целия ви живот “, споделя Маккан. „ Можете също да напишете писмо с пожелания до другите попечители, което те могат да вземат под внимание, когато ръководят тръста след вашата гибел. “

Препоръчително

Как да създадете концерн защитете парите си (и избягвайте налог върху наследството)

Прочетете повече

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР