Засвидетелстването на любов към себе си определено се превърна в

...
Засвидетелстването на любов към себе си определено се превърна в
Коментари Харесай

Как да се харесваме повече

Засвидетелстването на обич към себе си несъмнено се трансформира в наклонност, която следим в обществените мрежи през последните години. Ежедневно виждаме постове на звезди и инфлуъенсъри, в които напълно целеустремено те демонстрират какъв брой ценят и харесват сами себе си.
 Канада, общопрактикуващите лекари и опцията да предписват посещаване на националните паркове
Защо джипитата в Канада предписват разходка на пациентите

Нова политика на лекарите

Облъчването от забележителното количество " токсична позитивност " онлайн обаче може да докара до противоположен за нас резултат и да развием комплекс за непълноценност.

Затова е значимо да установим пълноценна връзка на първо време сами със себе си. Цел, която може и да звучи като че ли ни провокира с дълъг път за изминаване, само че за начало има няколко потребни съвета, които я вършат изцяло достижима.

Практика, процедура, процедура

Да достигнем досега, в който в действителност се харесваме, не е като да достигнем до дестинация с последна цел. Тук би трябвало да приемем обстоятелството, че също като за построяването на дългогодишна връзка, е нужно да сме отдадени и непрекъснати. Практикувайки тези полезности, пътя си ще извървяваме все по-уверено.

Приемане на действителността

На всички ни се е налагало да се съобразяваме с притискащи ни външни условия, а това постоянно ни кара да усещаме като непостижима задача приемането на грешките си.
 Снимка 566863

Но вместо да попадаме в серпантина на самообвинения, рационално е да назовем с съответни думи възприятията си, а по-късно да приемем, че те са разследване и на реакциите на близките.

Фактите са оръжие

В случай че в главата ни се прокрадват отрицателни мисли, време е да впрегнем във въоръжение обстоятелствата и да се запитаме с какви доказателства може да опровержим мрачната мъгла в съзнанието си. Именно стъпвайки на основата на рационалното, ще си дадем сметка какво в реалност имаме способността да направляваме и какво не. Така ще свикнем и да не се оставяме предизвикателни обстановки да дефинират чувството ни за самокритика.

Грижа за тялото, ръфам за душата

Само по себе си, превъзмогването на травматични прекарвания е изключително предизвикателство. Начинът да го преодолеем е да отделяме време за себе си и да се погрижим за тялото си - с разтоварваща вана, разходка или даже като се облечем в обичана пухена пижама.
 Снимка 566963

Границите са нужда

От изключително значение е да не отделяме време и сила за хора, които ни карат да се усещаме недостойни. Ако това се окаже невероятно обаче, установяването на граници като да вземем за пример свикнем да не се усещаме гузни да прекратим под напрежение телефонен диалог даже и с наш непосредствен, е стъпка към самосъхранението.
 Голотата, изгодите за здравето и за какво е хубаво от време на време да свалим облеклата от себе си
Защо е хубаво да останем голи

Понякога облеклата пречат

Търпение и отново самообладание

Да се харесваме в действителност е мощ и полезност, която в случай че определим като приемане на самите себе си, имаме капацитета да превърнем в резистентен път към самоусъвършенстване. А знаем, че към него се доближава с непримиримост и самообладание. Казват ни го и Self Magazine.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР