Застрояването на Черноморието ни е болезнена тема от години насам.

...
Застрояването на Черноморието ни е болезнена тема от години насам.
Коментари Харесай

Как бетонът превзема някои от най-привлекателните кътчета по Черноморието ни

Застрояването на Черноморието ни е мъчителна тематика от години насам. В избрани моменти някои действия в живописни кътчета там провокират доста бурни реакции, най-вече във Фейсбук, както и съществени митинги. Но все пак, смяната е реалност.
В своя обява Борислав Борисов, админът на Фейсбук групата " Да не допуснем с. Синеморец да се трансформира в Слънчев бряг ", прави ретроспекция в жанр " преди и в този момент ". Той показва параленост през Гугъл Earth - по какъв начин е било и по какъв начин е станало.
Припомняме, че с цел да се издаде позволение за градеж се минава процедура през съответния общински съвет и основният проектант в действителност го издава, като общинският съвет може да отхвърли предлагането .


 


 

 


 

 
6. ЛОЗЕНЕЦ

 
7. ОБЗОР

 
8. ОБЗОР-ЮГ

 
9. РОБИНЗОН

 
10. СВЕТИ ВЛАС - РОБИНЗОН - ЕЛЕНИТЕ

 
11.

 
12. ЮРТА ПОД ПЪТЯ (СВЕТИ ВЛАС)

 
Междувременно, във Фейсбук потегли нов образец за тарикатлък във връзка с туристите на Черноморието ни. Този път сигналът е за Царево - и по какъв начин безплатният плаж, с чадър и шезлонг, излиза солено в прилежащо заведение. Защото, там се заплаща да седнеш на стола - в тази ситуация барбарона! Колко - по 6 лева на барбарон! Разказът вижте ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР