„Застреляй ме, но няма да дойда с теб“. Това казала

...
„Застреляй ме, но няма да дойда с теб“. Това казала
Коментари Харесай

Станаха ясни предсмъртните думи на Венета, преди ревнивият пожарникар да ѝ тегли куршума и да убие двете деца в Самоков

„ Застреляй ме, само че няма да дойда с теб “. Това споделила Венета Николова на Иван Льомов в последния им диалог по телефона, когато той ѝ декларирал, че идва да я прибере. Николова му споделила, че няма да мръдне от къщата на родителите си. Тогава Иван я заплашил, че ще я простреля. „ Добре, само че няма да убия единствено теб, а всички “, ядосал се пенсионерът, написа " Телеграф ".

Припомняме, че както БЛИЦ писа пенсионерът извърши заканата си. Бившият пожарникар Иван Льомов простреля жена си, сина ѝ - 12-годишният Ивайло и племенникът ѝ Методи, на 15 година
В ранния следобяд Венета се прибирала от пазар. Ходила да купува неща за първия образователен ден на 12-годишния си наследник Иво, който е от предходния ѝ мъж. Момчето било в двора на къщата върху АТВ. Вътре в къщата бил 15-годишния Методи, племенник на Веренета, който играел на преносимия компютър, както и по-малката му сестра.
„ Застрелял е първо Венета с няколко изстрела. Тялото ѝ остана да лежи 5 часа на улицата. След това стреля по Иво, който беше на АТВ-то. Методи чу крясъци и пукотевица и излезе да види какво става – умъртви и него “, описаха другари на мъртвите деца. Според хората от махалата пожарникарят умъртвил някогашната си жена с 6-7 изстрела, а децата единствено с един патрон.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР