Застреляният в Слънчев бряг е сред известните фигури в хазартния

...
Застреляният в Слънчев бряг е сред известните фигури в хазартния
Коментари Харесай

Кой е убитият хазартен бос Коста Миджурин?

Застреляният в Слънчев бряг е измежду известните фигури в хазартния бизнес - Коцето от Нова Загора. Всъщност предприемачът има игрални зали в Слънчев бряг от зората на демокрацията, само че е прочут в сектора като Коцето от Нова Загора, откъдето е родом, написа уеб сайтът "Флагман ".

Той е бил притежателят на първата игрална зала с покер автомати в снек бар Централ в Слънчев бряг от 1991 година Към момента има четири зали за хазарт - в Несебър, Слънчев бряг и две в Нова Загора.

Коцето е прочут още и като Коста Миджурин, на 55 години. Разведен е със брачната половинка си, има 21-годишна щерка. В Нова Загора има и хотел. Има и транспортна компания.

"Пари не дължеше на никого, нямаше спор с локалните в Слънчев бряг, които имат бизнес с
казина. Човекът беше непретенциозен ", сподели негов непосредствен другар.

Иззети са записи от охранителни камери в региона на убийството - покрай апартхотел "Сън вилидж ". На мястото на стрелбата са открити десетки гилзи, довериха осведомени.

"Работим по всички вероятни версии, в това число и за персонален претекст ", сподели за "24 часа " окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, който е на мястото на убийството.

Тежко остава положението на младата жена, простреляна дружно с жертвата, която по неофициални данни е 55-годишният Коста Миджурин от Стара Загора.

Тя е била негова другарка, работила е в едно от
казината му.

Убитият е имал 15
казина в страната, негово е казино "Гладиатор " в Бургас.

Огледът на местопроизшествието продължава, на място са полицейски шефове и топкриминалисти от Бургас и Слънчев бряг.

Курортът остава блокиран от полиция, причинителите се търсят. По неофициална информация те са двама мъже, които се придвижвали с BMW.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР