Застреляните в училището в Тексас деца са на възраст между

...
Застреляните в училището в Тексас деца са на възраст между
Коментари Харесай

Стрелбата в Тексас: Жертвите са деца между 7 и 10 години


Застреляните в учебното заведение в Тексас деца са на възраст сред 7 и 10 години – надлежно във втори, трети и четвърти клас.

Масовата пукотевица се случва към обяд през вчерашния ден в начално учебно заведение " Роб " в Ювалди, щата Тексас.

Стрелецът е 18-годишният Салвадор Рамос, също гражданин на Ювалди. Той е разполагал с револвер и полуавтоматично оръжие, оповестяват управляващите на Тексас. Рамос е погубен от полицията. При престрелката обаче са ранени и двама служители на реда.

В учебното заведение учат над 600 деца. Бащата на 10-годишно дете споделя, че чака с часове информация за положението на щерка си.

Стрелецът, който е възпитаник в гимназията наоколо до началното учебно заведение, е прострелял баба си, преди да открие огън по децата.

В прочувствено послание президентът Джо Байдън изиска смяна в законодателството за владение на оръжие.

" Надявах се, че когато стана президент, няма да се постанова да върша това още веднъж. Поредната кланица в главно учебно заведение. И какъв брой десетки дребни деца, които са били очевидци на случилото се, виждат по какъв начин приятелите им умират, като че ли са на бойното поле. Родителите, които в никакъв случай няма бъдат същите. Като нация ние би трябвало да се запитаме: Кога, за Бога ще се противопоставим на оръжейното лоби? ", попита Байдън.

Това е най-смъртоносната пукотевица в начално учебно заведение в Съединените щати за последните 10 години. През 2012 година нападател умъртви 20 деца и шестима възрастни в началното учебно заведение " Санди Хук " в Кънектикът.

Само преди десетина дни при друга всеобща пукотевица бяха убити 10 души в магазин за хранителни артикули Бъфало, Ню Йорк.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР