Застреляните снощи в кола в Пампорово по пътя между хотел

...
Застреляните снощи в кола в Пампорово по пътя между хотел
Коментари Харесай

Инцидентът в Пампорово вероятно е умишлено убийство

Застреляните нощес в кола в Пампорово по пътя сред хотел „ Стриймризорт “ и вилно населено място „ Малина “ са 48-годишен музикант и и 41-годишна банкова служителка от Пловдив. Намерил ги инцидентно преминаващ водач от Смолян, който видял, че е спряло „ Ауди ТТ “ с включени габарити. Помислил, че може да имат потребност от помощ и спрял да ги попита. Тогава видял окървавеното лице на мъжа. Веднага подал сигнал на тел. 112 и изчакал да пристигна наряд на полицията. Това стана ясно през днешния ден по време на взаимен брифинг, даден от представителя на Окръжна прокуратура Недко Симов и шефа на Районната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян ст. комисар Николай Димов.
По първични данни стрелбата е осъществена в интервала сред 21 и 23 часа. Сигналът е подаден в 23,35 часа.
Мъжът бил на шофьорското място. Целият в черни облекла. Пистолетът – нелегално притежаван, бил на скута му. Той е с една огнестрелна рана в главата, а дамата до него – с три: една в главата и две в гърдите, заяви Димов.
Телата им са откарани за аутопсия в смолянската болница, която още не е завършила. От полицията и прокуратуратаотказаха да оповестят имената на двамата умряли, защото към момента не са известени техните близки. Самоличността им е открита в взаимни дейности с ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.
Данните от там са, че двамата живеели на фамилни начала. Жената била разведена, а мъжът останал вдовец преди години. Жената има малолетна щерка, а мъжът – пълновръстен наследник.
Мъжът не е престъпно проявен, нямало данни да е работил на непрекъснато място, бил е музикант, само че не прецизираха дали реализатор или инструменталист. А дамата тъкмо преди два дни е почнала работа с контракт като банков чиновник в Пампорово.
" Досъдебното произвеждане, формирано от прокуратурата, е за съзнателно ликвидиране. Предстои да бъде осъществена балистична и трасологична експертиза, които да потвърдят сигурно дали откритото оръжие е това, с което са създадени изстрелите. Предстои назначението и на други експертизи. В момента се прави тройна съдебно-медицинска и биологична експертиза за откритите на място биологични следи, кръв и други Ще бъдат осъществени разпити на очевидци за определяне на обстоятелствата и събитията, които предхождат събитието ", уточни прокурор Симов.
По думите му към сегашния миг може да се каже с решителност, че са непокътнати всички следи от местопроизшествието. При първия оглед по тялото на дамата не са открити следи от опозиция или битка. Автомобилът е спретнат в полицията и запечатан за следващи експертизи.
Работи се по всички вероятни версии, само че водеща към този момент е за ликвидиране и самоубийство. Предстои да бъде обяснен и претекстът, само че евентуално аргументите са персонални взаимоотношения на двамата. Досега не са открити предсмъртни писма, които да насочат проверяващите.
По отношение на индивидът, съобщил за случая комисар Димов сподели, че държанието му било извънредно почтено.
" Човекът вижда автомобил, спрял настрана на пътното платно, с включени габарити. Спират с концепцията да окажат помощ, защото по това време вали сняг. През прозореца вижда оцапан с кръв мъж. Веднага подава сигнал в полицията. Изчаква наш екип да отиде на място. Изрази подготвеност за цялостно подпомагане, даде данни, телефони за подпомагане по случая, защото това е индивидът, намерил първи умрелите ", уточни шефът на полицията.
Оказа се, че на злокобната находка са се натъкнали Тодор Мелемов - синът на кмета на Смолян, и двама негови другари.
" Пътувахме от Пампорово към Стойките. Видяхме кола, която беше на габарити с работещи чистачки, отбила в едното платно. Снегът върху колата беше стопен, а валеше. Снегорин беше минал и беше заобиколил колата. Навсякъде другаде беше изчистено. Помислихме, че е закъсал човек и спряхме да му помогнем. В тъмното не се виждаше. После светнахме с фенерче и видяхме, че има човек вътре. Мислехме, че може да му е неприятно, по тази причина да е спрял. Но видяхме, че водачът има рана на главата и целият е в кръв. После видяхме, че има и жена. Беше страшна панорама. Подадохме сигнал на 112. Дойдоха служители на реда, кола за спешна помощ. Установиха, че хората са мъртви. Тогава пристигнаха и други следователи. Доколкото можехме, съдействахме ", изясни Тодор.
Докато момчетата стояли да изчакат полицията спрели чистачките, очевидно колата е била спряна, само че със разпален мотор първоначално.
" Доколкото разбрах, тази кола в 9 часа е била там. Ние в 11 и нещо подадохме сигнал ", добави той.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Крими  Може да се стигне до спиране на делото Може да се стигне до спиране на делото " КТБ "  Спасиха сноубордист, покрит от лавина в Банско Спасиха сноубордист, покрит от лавина в Банско  Убийство и самоубийство в Пампорово тъкмо за Свети Валентин Убийство и самоубийство в Пампорово тъкмо за Свети Валентин  За трети път делото За трети път делото " КТБ " не потегли  Развитието в Борован - цялостен отвод да се приказва какво количество пердах се яде Развитието в Борован - цялостен отвод да се приказва какво количество пердах се яде Интервю Още Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован
Поредният случай на принуждение в профилиран център, в който...
Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Заплатите на депутатите ще се вдигнат с...
Месечното заплащане на депутатите ще се усили с 297 лв. и ще доближи общо 3540 лева Увеличението се дължи на методиката, по ко...
Цяла нощ църквата в Байлово ще е отворена... Министерство на регионалното развитие мисли по какъв начин да уеднакви цената на водат... Новините: Най-важното за деня, 13 февруари Атентатът в Градското казино НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Болен ли е съществено Владимир Путин?
Руският президент Владимир Путин евентуално е тежко болен. Повод за догатката е анулацията на всички обществени мероприятия с негово уч...
Дневен хороскоп за 14 февруари Какво значи, в случай че се будите в еднакъв... Почина дядо Добри Песков разяснява военната акция в Сирия, п... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Инджев: В Русия се надига яд поради за...
В съветския интернет ври и кипи, революционна конюнктура, само че с доста огромен яд. Според сведенията на съветската съпротива, никой не знае точн...
ЦИК: Електронното гласоподаване би трябвало да се о... Трябва да си признаем, че отглеждаме келеш... Захариева: Спорът за името е двустранен въ... Енергийна гатанка - лъже ли Делян Добрев з...  www.expert.bg  125 млн.лв. отиват за интегриран градски превоз в София 125 млн.лв. отиват за интегриран градски...  Брутният вътрешен продукт на България се усилва с 3.6% за година Брутният вътрешен продукт на България се усилва с 3.6% за година..  Как шефът да е другар със чиновниците, без да прекрачва границата Как шефът да е другар със чиновниците,...  В профилираните сформира на НЕЛК към този момент няма да взе участие доктор от Национален осигурителен институт В профилираните сформира на НЕЛК към този момент...  www.iwoman.bg  Любовното писмо, което в никакъв случай няма да прочетеш Любовното писмо, което в никакъв случай няма да прочие..  Бъдете деликатни с топ офертите за Св. Валентин Бъдете деликатни с топ офертите за Св....  Пламен и Иво пуснаха първата си балада (видео) Пламен и Иво пуснаха първата си балада (...  Силата на слушането - ключът към положителните диалози Силата на слушането - ключът към положителните...  http://www.sportlive.bg  Божинов: Гатузо е новият Моуриньо, с Жозе сме другари Божинов: Гатузо е новият Моуриньо, с Жоз...  Кливланд взе дербито при гостуването си на Оклахома (ВИДЕО) Кливланд взе дербито при гостуването си...  Манчестър Сити усъвършенства връх на Ливърпул, Агуеро с ново персонално достижение Манчестър Сити усъвършенства връх на Ливърпу...  Хари Кейн изравни Джерард и изпревари Роналдиньо Хари Кейн изравни Джерард и изпревари Ро...
Интервю Още Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован
Поредният случай на принуждение в профилиран център, в който...
Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Нови Най-четени Най-коментирани Инцидентът в Пампорово евентуално е съзнателно ликвидиране... 18 0 Сигнал против Пеевски поради опита му да наложи нов медиен закон... 48

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР