Застрахователна компания отказа да й плати до 1 милион долара

...
Застрахователна компания отказа да й плати до 1 милион долара
Коментари Харесай

Амбър Хърд е изправена пред нова съдебна битка

Застрахователна компания отхвърли да й заплати до 1 милион $ застраховка

Американската актриса Амбър Хърд е изправена пред нова правосъдна борба, откакто нейната застрахователна компания отхвърли да й заплати до 1 милион $ застраховка, с цел да покрие разноските по процеса против някогашния й брачен партньор, артистът Джони Деп, съобщи БГНЕС.

New York Marine and General Insurance Co. в петък заведе дело против актрисата във федералния съд, защото счита, че не би трябвало да й връща парите, тъй като дейностите й по делото на някогашния й брачен партньор против нея произтичат от нейните дейности. Деп получи обезщетение за клюка предишния месец.

През 2019 година Деп изиска обезщетение от 50 милиона $ от някогашната си брачна половинка поради нейната публикация във Washington Post от 2018 година, в която тя твърди, че е била жертва на домашно принуждение. Въпреки че не посочва Деп в текста, звездата от " Карибски пирати " твърди в съда, че е ясно, че той е обект на мненията.

Миналия месец Деп получи над 10 милиона $ обезщетение за клюка след шестседмичен развой.

Застрахователната компания твърди, че е длъжна да заплати единствено при положение, че застрахованият не е предизвикал вредата самичък, цитирайки закона на Калифорния, че застрахователната компания „ не носи отговорност за загуби, произлизащи от умишлено деяние на застрахования “. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР