Застрахователите споделят нашата оценка за системата и за това, че

...
Застрахователите споделят нашата оценка за системата и за това, че
Коментари Харесай

БСП: За застрахователите е невъзможно да изпълнят това, което предлага правителството

Застрахователите споделят нашата оценка за системата и за това, че е несъответстваща. Някои клинични пътеки са прекомерно финансирани, някой недофинансирани. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков на брифинг след срещата с Асоциацията на българските застрахователи.

" От Асоциацията на българските застрахователи считат предложенията на държавното управление за здравна промяна като невъзможни за осъществяване ", добави тематиката водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

"Това, което предлага държавното управление за тях е невероятно за осъществяване и недопустимо. Поставихме голям брой въпроси, на които няма отговор, защото самият модел на държавното управление не дава подобен. Застрахователите обявиха, че е невероятно с 12 лева застраховка да се покрият рисковете, които се чакат от тях и че те не поддържа такова предложение ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

"Остава ни още една среща с БЛС, в понеделник ще внесем и претекстовете за вота на съмнение. Много рационални оферти получихме. Тепърва ГЕРБ ще вършат работни групи, по този начин не се работи. Продължаваме да работим до понеделник ", сподели още тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР