Застрахователите се подготвят за големи загуби от сезона на ураганите

...
Застрахователите се подготвят за големи загуби от сезона на ураганите
Коментари Харесай

Застрахователите се подготвят за загуби, след като ураганът Берил чупи рекорди

Застрахователите се приготвят за огромни загуби от сезона на ураганите в Атлантическия океан, защото чупещият върхове вихър Берил подхранва опасенията, че стоплянето на океаните ще докара до по-разрушителни стихии.

Берил, който се чака да удари Ямайка в сряда, стана първият атлантически вихър при започване на годината, който се трансформира в стихия от пета категория, най-силната.

Мащабът и идването му толкоз рано в сезона на ураганите в района, който стартира през юни, доближава пик през август и септември и продължава до ноември, към този момент удари акциите на някои застрахователи и презастрахователи.

„ Смята се, че сме закъснели за неприятен сезон “, сподели Стивън Катлин, изпълнителен шеф на застрахователя Convex и деец на застрахователния пазар, пред Financial Times. „ Наличието на ранен вихър от подобен мащаб допуска, че това може да е по този начин. “

Разнообразие от фактори способстват за интензивността на ураганите, само че учените по климата подчертаха резултатите от стоплянето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР