Заставаме зад бюджета с гордост. наистина показа, че е социалният

...
Заставаме зад бюджета с гордост. наистина показа, че е социалният
Коментари Харесай

Симов за Барселонагейт: Нито една българска служба така и не се зае сериозно с този сигнал

Заставаме зад бюджета с горделивост. в действителност сподели, че е общественият вектор в това ръководство. Това е най-социалният бюджет от ного години насам. Пожарникарите не излизат на митинг поради средства, а тъй като желаят да бъдат отделени в нова организация. Всичко е въпрос на диалози, с цел да се решат проблемите. Ясно е, че има неодобрение, само че няма по какъв начин с един бюджет да решим всички проблеми. Убеден съм, че новот държавно управление ще реши проблемите. Пари също ще се намерят. Най-важното е да прекъснем чудовищната корупция.

Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Александър Симов във връзка проектобюджета за 2022 година.

"Ние сме коалиция от четири партии и такава сглобка е сложна. Аз настоявам, че дребните разлики сред нас не са пробойни. Поставяме всичко на масата и дебатираме. Мога да кажа, че всячески партия в тази коалиция е запазила правото си да предлага хрумвания. Аз не утвърждавам примерно концепцията на Има Такъв Народ за 1 лев партийна дотация, само че то не е сложено ултимативно на масата. няма от какво да се срами от присъединяване си в ръководството. Идеите ни се отразяват. Всяка партия има своето виждане и метод, само че там, където би трябвало екипна работа, тя се прави ", разгласи той във връзка връзките в ръководещата коалиция.

"Ако прокуратурата няма инструментите, с които да откри закононарушенията и вика премиера да дава показания, това е злополука. Днес излезе информация за къщата в Барселона. За нея информация може да се откри единствено в Google, тъй като не мога да се сетя някоя службда да се е занимавала съществено с този случай, а информация има от доста години ", разяснява Александър Симов новината, че сигналът "къщата в Барселона " е правилен и испанските управляващи позволяват, че 5-те милиона евро, с които тя е била закупена от българи, може да са свързани "с недекларирани средства от висши чиновници на българското държавно управление, (включително с министър-председателя Бойко Борисов) ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР