Заставаме си зад управленската програма, не заставаме персонално зад никой.

...
Заставаме си зад управленската програма, не заставаме персонално зад никой.
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ВМРО: Заставаме си зад управленската програма, не заставаме персонално зад никой

Заставаме си зад управническата стратегия, не заставаме персонално зад никой. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител от „ Обединени патриоти ” Искрен Веселинов.
Подкрепяме този кабинет до тогава, до момента в който извършва управническата стратегия, акцентира депутатът пред Нова телевизия.
Поредна политическа офанзива и компромат против ГЕРБ. Едва ли щеше да излезе отвън жълтите уеб сайтове, в случай че не беше фотографията със спящия министър председател. Изненада съм, че това е топ вест и се върти – не е фундаментален самичък по себе си, следващ скандал. Най-малко безапелационно е това с пачката с 500 евро – никой не си държи по този начин пари в шкафчето, изключително в служебно жилище, неуместно е, счита Искрен Веселинов.
Управленската стратегия
Веселинов особено обърна внимание на тематиката с доброволните отряди и че Вътрешна македонска революционна организация не са се почувствали добре, тъй като това застрашавало целостта на управническата коалиция. Както ГЕРБ имат главен конкурент в лцието на Българска социалистическа партия, по този начин сме и ние с Движение за права и свободи, добави депутатът, визирайки, че орязването на законови текстове за доброволните отряди е станало поради натиска на Движение за права и свободи.
Как стана разривът за доброволните отряди към Министерство на вътрешните работи, ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК!
Снемане на идентичност поради подозрение, че някой ще направи закононарушение и да го предупредят – това са главните пълномощия на членовете на доброволните отряди към Министерство на вътрешните работи. Щеше да има разпоредба на министъра на вътрешните работи, през днешния ден, уповавам се следобяд, ще се срещнем с вътрешния министър да намерим решение. Не става дума за самоинициатива, а за хора със специфични карти, минали образование и подбрани от Министерство на вътрешните работи. Считам, че най-подходящи са някогашни военни и някогашни служители на реда, изясни Веселинов, откакто беше запитан ще могат ли да ползват мощ въпросните доброволци.
Още: " От ГЕРБ виждат композиция от политическа офанзива и мафиотски способи за фотосите и записа "
" Нинова за абсурда Борисов - Радев: Вицове няма да разясня "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР