„Заставам пред вас с ясната цел ,че да поемам ангажименти,

...
„Заставам пред вас с ясната цел ,че да поемам ангажименти,
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на ГЕРБ Христо Доков към жители на община Криводол: Заедно можем да постигнем промяната

„ Заставам пред вас с ясната цел,че да поемам задължения, които ще мога да извърша. Залагам на честния разговор и отношение към жителите на община Криводол. Уверен съм, че дружно ще успеем да реализираме смяната.”

Това сподели претендентът за кмет на община Криводол от Политическа партия ГЕРБ Христо Доков по време на откриването на предизборната акция, оповестиха от пресцентъра на партията. „ Тук сме един прелестен тим. Вярвам, че с общи старания можем да реализираме доста и ще го потвърдим. Верният избор за Криводол е Политическа партия ГЕРБ и номер 43 в бюлетината”, безапелационен бе общинският началник на ГЕРБ и лидерът на листата за общински съветници Петър Комитски.

Народният представител от Политическа партия ГЕРБ Красен Кръстев изрази убеденост в изборната победа на 27 октомври. „ Тук съм, с цел да поддържа и пожелая триумф на бъдещия кмет Христо Доков и мощната листа на Криводол. Убеден съм, че развиването и позитивните промени, които се случиха през последните четири години във Враца, ще станат факт и в Криводол, с помощта на Политическа партия ГЕРБ, Христо Доков, претендентите за общински съветници и кметове на обитаеми места,” сподели още Красен Кръстев.

Своята поддръжка към претендентите на ГЕРБ в Криводол обявиха и Калин Каменов и доктор Иво Ралчовски.

„ Промяната стартира от всеки един от вас. Ако вие пожелаете друго бъдеще и ново начало за Криводол, тук е индивидът, който може да го даде – Христо Доков. Аз съм сигурен, че жителите на общината са подготвени за смяната и тя ще стане факт на 27-ми октомври”, съобщи Калин Каменов

„ Време е Криводол да поеме верния път на развиване и това може да стане с номер 43 в бюлетината на идните избори. Призовавам Ви за огромна интензивност, тъй като Криводол би трябвало да заеме своето почтено място измежду обитаемоте места, които се развиват бързо и в които живеят спокойни и щастливи хора”, сподели доктор Иво Ралчовски.

В листата си с претенденти за общински съветници ГЕРБ - Криводол залага на одобрени и потвърдени експерти в областта на опазването на здравето, стопанската система и земеделието. Издигнати са и претенденти за кметове на кметства Лесура, Галатин, Градешница, Ракево и Пудрия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР