Застаряващият реформиран мафиот, който призна, че е откраднал чифт рубинени

...
Застаряващият реформиран мафиот, който призна, че е откраднал чифт рубинени
Коментари Харесай

Реформиран мафиот преследва „един последен резултат“, когато открадна рубинените чехли на Джуди Гарланд от „Оз“

Застаряващият реформиран мафиот, който призна, че е откраднал чифт рубинени чехли, които Джуди Гарланд носеше в „ Магьосникът от Оз “ се поддаде на изкушението да даде „ финален резултат “, откакто остарял помощник на мафията го накара да повярва, че известните обувки би трябвало да са украсени с същински бижута, с цел да оправдаят застрахователната им стойност от 1 милион $.

Адвокатът на отбраната на Тери Джон Мартин най-сетне разкри Мотивът на 76-годишния за кражбата през 2005 година от музея на Джуди Гарланд в родния град на починалия артист Гранд Рапидс, Минесота, в нова записка, подадена преди присъдата му на 29 януари в Дулут, Минесота.

ФБР върна обувките през 2018 година, когато някой различен се опита да изиска застрахователна премия за тях, само че Мартин не беше упрекнат в кражбата им до предходната година.

Мартин се призна за отговорен през октомври за потребление на чук, с цел да разбие стъклото на вратата на музея и витрината, с цел да вземе чехлите. Той се надяваше да събере същински...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР