Застарялата, но тунингована по последна мода актриса упорито отказва да

...
Застарялата, но тунингована по последна мода актриса упорито отказва да
Коментари Харесай

Стара чанта влачена: Ваня Щерева плаща сметките на македонско жиголо

Застарялата, само че модифицирана по последна мода актриса настойчиво отхвърля да се хване с съответен на зрялата си възраст достоен благородник и избира да устоя финансово млади изгладнели тъпкачи.  Пред приятелки несполучливата писателка и певица се похвалила, че както с всеки от любовниците си и този път тя била накупила за своя сметка нови фирмени дрешки на Гьоревски, с цел да може да дава отговор на нейния " бляскав " имидж в арт обществото.

 

53-годишната Щерева от дълго време плаче като вдовица по обществените медии, че откакто се раздели с младото си гадже футболист, няма кой да й топли постелята. Даже си беше пуснала сама публикация, че си търси мъж сякаш за новия си клип. Явно 40-годишният македонец е решил да отговори на обявата и да се възползва от услугите на една от най-грозните и развратни лелки  в софийската бохема. 

 

От обкръжението й приказват, че Щерева употребила всичките си връзки и е уредила Гьоревски на щат в Народния спектакъл, с цел да й е на разположение постоянно, когато й се прииска секс. Как скандално известният шеф на театъра Васил Василев е назначил македонец, който приказва български на равнище ромска махала остава мистерия. Самата Ваня Щерева е приключила НАТФИЗ, само че в никакъв случай не е била актриса.   Откакто влезе в критическата, вместо да дундурка внуци, тя изпълни обществените мрежи със свои вулгарни фотоси с доста фотошоп в опитите си да притегли мъжко внимание.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР