Заснемането на фотоси на гей двойки пред държавни институции и

...
Заснемането на фотоси на гей двойки пред държавни институции и
Коментари Харесай

ВМРО: Скандалните гей билбордове потъпкват държавността и моралните ценности

" Заснемането на снимки на гей двойки пред държавни институции и слагането им на основни места в огромните градове на страната, в навечерието на един от най-големите християнски празници - Рождество Христово, е проява на надменност и подигравка с вековната ценностна еднаквост на българите. Недопустимо е! ", това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация, озаглавена " Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация: Скандалните гей-билбордове потъпкват държавността и моралните полезности на страната ни! ".

Вчера избухна скандал, откакто във Варна бяха свалени билбордове на акция за приемливост към еднополовите двойки, финансирана от Европейски Съюз, на един от които се виждат прегърнати мъже пред Народното събрание. От общината обясниха, че рекламните табла са отстранени поради 70 сигнала единствено за ден и откакто един от тях беше залят с багра. Оказа се, че такива билбордове има и в Бургас.

 Развращават ли билбордовете с гей двойки, които бяха свалени? Виж още Развращават ли билбордовете с гей двойки , които бяха свалени?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР