Заснема и предава в реално време снимки и видео с

...
Заснема и предава в реално време снимки и видео с
Коментари Харесай

Hubsan x4 501s – интелигентен FPV 1080p дрон

Заснема и предава в действително време фотоси и видео с Full HD резолюция, поддържа голям брой умни функционалности

Hubsan x4 501s е квадрокоптер с 6-осова стабилизация и безчеткови мотори за витлата

Безпилотните летателни апарати, или така наречен дронове, стават все по-умни. Производителите на този нов клас устройства, най-често квадрокоптери, интегрират в тях най-различни функционалности, които улесняват ръководството на дрона и основават повече улеснения и благоприятни условия за потребителите при снимане на видео измежду природата.

Квадрокоптерът Hubsan x4 501s е интелигентно устройство, с голям брой функционалности за пълноценно потребителско преживяване и с високо качество на фрагментите. Моделът се предлага сега на ликвидация, на половин цена, в онлайн магазина Tomtop. В дрона е интегрирана 1080p видео камера, а в комплекта е включен FPV (First Person View) радио-контролер (трансмитер, предавател) с огромен 4,3-инчов екран за ръководство и наблюдаване в действително време на заснеманото видео.

Hubsan x4 501s работи в тандем с трансмитер за ръководство и наблюдаване в действително време

Hubsan x4 501s разполага с интегриран GPS модул, който прави вероятни редица самостоятелни функционалности – да вземем за пример, режим „ следвай ме ”, при който дронът следва маршрута на потребителя, и функционалност „ автоматизирано завръщане ” на квадрокоптера вкъщи.

LED осветяване прави този дрон същинска атракция при полети нощем

Освен че стилен и лек, дронът се отличава и с LED осветяване за нощни полети и снимане! Предвиден и специфичен „ headless ” режим, който взема решение проблемите, когато водачът загуби ориентировка. Можете също да фиксирате позицията на дрона на избрана надморска височина. Всички тези функционалности са в допълнение към общоприетите благоприятни условия за ръководство посредством контролера – нагоре/надолу, ляво/дясно, напред/назад.

Камерата на дрона снима 1080p видео, което се предава в действително време на екрана на трансмитера

Hubsan x4 501s се задвижва от четири безчеткови мотора със самоуплътняващи се витла и е нормализиран от 6-осов жироскоп. Доставяният комплект е подготвен за полет, като изисква единствено прибавяне на четири акумулатори вид AA за трансмитера. Заснетите фотоси и видео се предават в действително време през безжична 5.8G връзка на разстояние до 300 метра. Батерията с потенциал 2700 мАч обезпечава 20 минути полет на дрона, а цялостното й зареждане става за към два часа.

Дронът се доставя изцяло подготвен за приложимост дружно с трансмитера и аварийни витла

Цената на Hubsan x4 501s сега е $169,99 на ликвидация в онлайн магазина Tomtop. Дронът се доставя изцяло подготвен за приложимост от склад в Германия (срещу $10,71 куриерски разходи). В комплекта с изключение на самия квадрокоптер са включени още FPV предавател, батерия, вградената камера 1080p, двойна аварийни витла, захранващ адаптер и управление за потребителя. Устройството тежи 455 грама.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР