Заснежените кадри от влак на БДЖ коства главата на директора

...
Заснежените кадри от влак на БДЖ коства главата на директора
Коментари Харесай

Николай Събев: Кадрите със сняг във влака костваха главата на шефа на Пътнически превози

Заснежените фрагменти от трен на БДЖ коства главата на шефа на " Пътнически транспорти ". Това разяснява министърът на превоза Николай Събев в ефира на бТВ.

Припомняме, че Любен Нанов беше освободен от длъжността шеф на БДЖ " Пътнически транспорти " по разпореждане на министъра на превоза Николай Събев. Причината е неприятно мениджърско ръководство на държавното сдружение.

По-рано фрагменти от заснежен трен в придвижване бяха публикувани в обществените мрежи. Кадрите бяха снимани от пасажер в бързия трен от Варна за София в 4:30 часа сутринта. Той се е качил от гара Зверино.

След излъчения сигнал от БДЖ осведомиха, че е осъществена инспекция. Установено е, че в един от седящите вагони на нощния бърз трен от Варна за София се е образувало навяване от сняг в резултат на незатворени преходни порти сред вагоните.

" Ние към този момент проверихме какви са изискванията, с цел да има Интернет във влаковете, редом, с цел да има опция хората да получават мощен Интернет. Трябва да има Интернет, вагоните би трябвало да са чисти ", сподели още Събев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР