Заснеха с телефон екшън в ОряховоНинджа“-та Цецо Ненковия заплашвал с

...
Заснеха с телефон екшън в ОряховоНинджа“-та Цецо Ненковия заплашвал с
Коментари Харесай

Преследван бяга с въже от 6-ия етаж

Заснеха с телефон екшън в Оряхово
„ Нинджа “-та Цецо Ненковия заплашвал с нож шефка на игрална зала

Погват го психиатрите

Мъж на междинна възраст се спуска с въже от 6-ия етаж на панелен блок, пада от 2-3 метра височина, приземява се и хуква да бяга. Кадрите се виждат на клип, сниман с мобилен телефон от балкона на отсрещния блок, а коментарът към тях е: “Ето го Цецо Ненковия, най-голямата нинджа! “

Екшънът се разиграва към 17 ч в сряда в квартал „ Албания “ на град Оряхово. Веднага след стартирането на клипа във фейсбук се появиха догатки, че мъжът е подгонен от полицията и се е спуснал през терасата, с цел да се измъкне от преследвачите. От МВР-Враца обаче през днешния ден отхвърлиха техни чиновници да са гонили „ Голямата Нинджа “.

Жители на Оряхово описаха, че техният съгражданин бил прочут с разнообразни свои мании, в това число и за гонене. В дните към Коледа и Нова година положението му доста се изострило, вадел нож и заплашвал да коли. Преди 3 дни взел принудително джипа „ Ауди Q7 “ на жена от градчето, като размахал нож пред брачна половинка й. Отпрашил по пътя към Враца и Ботевград, само че в региона на село Люти дол му приключил бензина и зарязал джипа.

Заради кавги от „ Голямата нинджа “ шефка  на локална игрална зала наредила на защитата да не го пуска вътре, само че той заплашил и нея с нож. „ Очаквал е да го погнат служителите на реда, само че по-скоро ще го погнат психиатрите “, разясниха оряховчани.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР