Заснех травестити и полицаи да си бъбрят приятелски на столичния

...
Заснех травестити и полицаи да си бъбрят приятелски на столичния
Коментари Харесай

Общински съветник от БСП-София снимал как травестити и полицаи си бъбрят приятелски

Заснех травестити и служители на реда да си бъбрят другарски на столичния бул. " Христо Ботев ", а комисар Антон Златанов от Столична дирекция на вътрешните работи убеждаваше Комисията по публичен ред и сигурност, че от месеци към този момент ги нямало на въпросното място. 
 Съветник от БСП-София ще снима цяла седмица травестити  Общински консултант се жалва от травестити на Позитано
Това разяснява общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов .



Той към момента чака обещаната от кмета Йорданка Фандъкова среща на представители на Комисията по публичен ред и сигурност към СОС, на която той е член, и Столична дирекция на вътрешните работи. Такава му беше обещана в отговор на заложен въпрос по отношение на инициирана от него подписка против травеститите и хамалите на бул. " Христо Ботев " и площад " Македония ". Тогава над 1000 жители сложиха подписите си, възмутени от непрекъснатото им наличие в центъра на София и очевидното безвластие.

Докато бъде проведена срещата сред Столична община и Столична дирекция на вътрешните работи Николай Николов даде обещание да снима травеститите всяка вечер в продължение на седмица и да поства фотосите в обществените мрежи. 



" Още през първата нощ акцията ми даде нужния снимков материал, който удостовери безпомощността на институциите, разяснява Николай Николов. В петък, 30 ноември, към 23,30 часа на бул. " Христо Ботев " се появиха двама травестита. 15 минути по-късно при тях спря полицейска кола и след къс диалог сред травеститите и представителите на полицията, патрулната кола си потегли. Травеститите останаха като се разделиха на двата ъгъла на булеварда, където да оферират услугите си - пред централния вход на Министерство на земеделието и на ъгъла на бул. " Христо Ботев " и ул. " Позитано ". Травеститите изчезваха отвреме в точния момент по тъмните улички и след известно време се показваха, придружавани от мъже, не спираха да заговарят всеки минаващ жител, а единият от тях реши да се облекчи върху Министерството на земеделието. Видимо от фотосите е наличието на проституиращи и Столична дирекция на вътрешните работи знае за тях, което опровергава изказванието на господин Антон Златанов. Той ми беше споделил в Комисията по публичен ред и сигурност, че от месеци нямало травестити на това място. Очевидно е и бездействието на полицията, чиито представители пристигнаха, видяха ги, поговориха си с тях и си потеглиха, оставяйки ги да правят услугите си и да тормозят жителите ". 

Общинският консултант от Българска социалистическа партия попита какво би трябвало да се случи, с цел да бъдат подхванати ограничения против беззаконието в центъра на София. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР