Заснех травестити и полицаи да си бъбрят приятелски на бул.

...
Заснех травестити и полицаи да си бъбрят приятелски на бул.
Коментари Харесай

Съветник на БСП засне как в центъра на София МВР не закача проституиращи травестити

Заснех травестити и служители на реда да си бъбрят другарски на бул. " Христо Ботев ", а комисар Антон Златанов от Столична дирекция на вътрешните работи убеждаваше Комисията по публичен ред и сигурност, че от месеци към този момент ги нямало на въпросното място. Това разяснява общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов.
Той към момента чака обещаната от кмета Йорданка Фандъкова среща на представители на Комисията по публичен ред и сигурност към СОС, на която той е член, и Столична дирекция на вътрешните работи. Такава му беше обещана в отговор на заложен въпрос по отношение на инициирана от него подписка против травеститите и хамалите на бул. " Христо Ботев " и площад " Македония ". Над 1000 жители се включиха в подписката, възмутени от непрекъснатото им наличие в центъра на София и очевидното безвластие.
" Още през първата нощ акцията ми даде нужния снимков материал. В петък, 30 ноември, към 23,30 часа на бул. " Христо Ботев " се появиха двама травестити. 15 минути по-късно при тях спря полицейска кола и след къс диалог сред травеститите и представителите на полицията, патрулната кола си потегли. Травеститите останаха като се разделиха на двата ъгъла на булеварда, където да оферират услугите си - пред централния вход на Министерство на земеделието и на ъгъла на бул. " Христо Ботев " и ул. " Позитано ". Те изчезваха отвреме-навреме по тъмните улички и се показваха, придружавани от мъже, не спираха да заговарят всеки минаващ жител, а единият от тях реши да се облекчи върху Министерството на земеделието. Видимо от фотосите е наличието на проституиращи и Столична дирекция на вътрешните работи знае за тях, което опровергава изказванието на господин Антон Златанов. Той ми беше споделил в Комисията по публичен ред и сигурност, че от месеци нямало травестити на това място. Очевидно е и бездействието на полицията, чиито представители пристигнаха, видяха ги, поговориха си с тях и си потеглиха, оставяйки ги да правят услугите си и да тормозят жителите ", разяснява Николов.
Общинският консултант от Българска социалистическа партия попита какво би трябвало да се случи, с цел да бъдат подхванати ограничения против беззаконието в центъра на София. Докато бъде проведена срещата сред Столична община и Столична дирекция на вътрешните работи Николай Николов даде обещание да снима травеститите всяка вечер в продължение на седмица и да поства фотосите в обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР