Заслужената артистка на Русия Наталия Андрейченко сподели днес в ефира

...
Заслужената артистка на Русия Наталия Андрейченко сподели днес в ефира
Коментари Харесай

Тази разтърсваща изповед шокира всички! Красива актриса разкри ужасна тайна, коварни

Заслужената артистка на Русия Наталия Андрейченко показа през днешния ден в ефира на НТВ по какъв начин преди 44 години е станала жертва на брутално обезчестяване от двама мъже. 

Тя пътувала в такси, когато водачът ѝ се нахвърлил. Актрисата съумяла да го отблъсне и да разбие предното стъкло на колата. В този миг видяла двама мъже, които размахвали ножове и тичали към таксито, с цел да ѝ окажат помощ, както и се сторило в първия миг.

Таксиджията избягал, само че пък " спасителите " се възползвали от обстановката и изнасилили актрисата. 

- Единственото, което си припомням беше колосален удар, който ми нанесе някой от тях откъм гърба по главата.  Аз отварях и затварях очи и стартира нещо ужасно. Тези хора ме биеха свиреп ", спомня си Наталия. 

Двамата изверги били наказани на по 18 години затвор. Един от тях откакто бил освободен бил наказан още 2 пъти и починал в пандиза. Вторият принудител бил освободен след 10 години за положително държание, само че не след дълго починал от рак. 

Наталия Андрейченко е родена през 1956 година в Москва и е кинозвезда от известните и у нас филми «Мери Попинз, довиждане!», «Сибириада» и «Военно полеви роман». 

Превод: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР