Засилване на контингента на НАТО като обсъждането дислоциране на британски

...
Засилване на контингента на НАТО като обсъждането дислоциране на британски
Коментари Харесай

В ход е пълзяща окупация на България, тревожи се Костадинов и пак събира протест

Засилване на контингента на НАТО като разискването дислоциране на английски войски у нас, съставлява изменничество на националните ползи , а сега е в ход " пълзяща " окупация на България.

Това съобщи на брифинг в Народното събрание ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов. Поводът за изказването му е предлагането на " Демократична България ", отправено от парламентарната естрада, страната ни да даде оръжейна помощ на Украйна.

" Подозираме, че на по-нататъшен миг може да се заприказва и за интервенция с военни контингенти. За това започнаха да приказват поляците преди седмица - че може би е нужно да се изпрати мироопазващ контингент ", сподели партийният водач.

" Възраждане " желаят нови предварителни избори, готвят се за референдум

Дошло е време за преосноваване на българската страна, разгласи Костадинов

Костадинов уточни, че съгласно документи, с които разполагал, България към този момент изпраща оръжие към Украйна. " По остарялата скица - не се изпраща непосредствено към Украйна, а посредством компании, които разтоварват на украинско-румънската граница и в следствие този товар влиза на територията на Украйна. "

Костадинов не отговори на въпрос на News.bg кои са въпросните оръжейни компании, доставящи оръжие. Посочи, че още от партията му чакат към този момент 10 дни отговор по въпроса от вицепремиера с сектор стопанска система и промишленост Корнелия Нинова.

Костадинов прикани - всички недоволни от политиката на държавното управление по въпроса да се включат в митинга, проведен от " Възраждане " на 6 април, който нямало да свърши на тази дата, а щял да продължи до смяна на политиката на държавното управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР