Засилване на интереса към сезонното съхранение на гуми показват последните

...
Засилване на интереса към сезонното съхранение на гуми показват последните
Коментари Харесай

Хотелите за гуми са все по-предпочитани сред българите

Засилване на интереса към сезонното предпазване на гуми демонстрират последните данни за България на водещ интернационален онлайн дилър на гуми. Тази услуга е извънредно известна в Германия, Румъния, Сърбия, Англия, Литва и други европейски страни.

Съществуват няколко аргументи за нарасналото търсене на услугата за предпазване на гумите, споделят от „ Делтиком АГ”. От една страна хората нямат задоволително място, в което да складират демонтирания комплект или пространствата, с които разполагат, са несъответствуващи. В същото време в случай че гумите не се съхраняват вярно, това може да докара до основни нарушавания в тяхното качество и понижаване на тяхната валидност за употреба.

От друга страна услугата е налична, като цената за сезонно предпазване на гуми варира в другите страни. Към момента в България цената е в рамките сред 35 и 50 лв. според от цолажа на гумите.

За тези, които избират сами да съхраняват своите гуми, от "Делтиком " споделят няколко значими съвета, с които да увеличите пробега и техническите им характерности, като ги транспортирате и съхранявате вярно. Безспорно идеалните условия за предпазване са сухите и хладни места. След като бъдат демонтирани гумите би трябвало да се измият и изсушат.

Един от най-хубавите способи за предпазване на гумите е те да бъдат сложени в найлонови торби, които да бъдат компактно затворени с допустимо най-вече въздух. Това оказва помощ да се понижи изпарението на маслото и да се предотврати замърсяването с прахуляк. За да се избегне каквато и да било дисторция, е добре гумите да се съхраняват в тяхното натурално положение, тъй че да не са под напън, налягане или извъртане.

Все отново производителите на гуми поучават клиентите си да сменят гумите, в случай че не са го създали през 10 години след датата на произвеждане като защитна мярка, даже в случай че те наподобяват в използваемо положение и не са се намалили до знака за изхабяване на протектора.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР