Засилва растежа на косата и бори с косопада Според древната

...
Засилва растежа на косата и бори с косопада Според древната
Коментари Харесай

Чудесата които джинджифилът прави с косата и тялото ви

Засилва растежа на косата и бори с косопада

Според античната индийска система аюверда, най-сигурният метод да имате дълга и гъста коса е, като втривате джинджифил в скалпа си и по този метод да засилите кръвообращението, а косата да е подхранена и красива. 



Срещу пърхот

Джинджифилът може да почисти скалпа ви, да спре сърбежа и да предотврати образуването на гъбички, единствено би трябвало да го смесите със сусамово или маслиново масло и да го нанесете. Оставете да престои 20 минути, а след това измийте главата няколко пъти с по-лек шампоан.
За имунитет и здрави кръвоносни съдове: Какви още са изгодите на джинджифила
Джинджифилът е една от най-здравословните храни. Тя е доста търсена през сезоните с настинки и всеобщи болести с причина. С началот...
Прочети повече
Маска за суха кожа

Той е богат на антиоксиданти и е кадърен да спомогне забавянето на стареенето. В него също по този начин се съдържа антиоксидант, наименуван гингерол, който забавя разграждането на колагена и по този метод оказва помощ за забавянето на стареенето. 

Ако 5-6 седмици 2 пъти на ден мажете лицето си с настърган джинджифил и пиете всяка заран топъл чай от джинджифил с мед, той може да изкара от организма ви всички нездравословни отрови.

Лекува белези след акне

Антиоксидантните свойства на джинджифила оказват помощ за премахването на белези по лицето и даже да изравни тена.
Най-мощният натурален антибиотик, с който да пречистим тялото си
Този мощен натурален антибиотик освен съумява да пречисти тялото от отрови, само че и укрепва до неразбираемост имунната ни система. Препо...
Прочети повече
Можете да го нарежете на тънки колелца или да употребявате памучни тампони, напоени със сок от джинджифил и да сложите върху проблематичните сектори и оставите за 10 минути.



Лекува акне

Ако имате проблем с акнето, само че не желаете да употребявате химикали и препарати, можете да пробвате с джинджифил, тъй като неговите противовъзпалителни свойства биха могли да ви оказват помощ.

Наложете памучни тампони, напоени със сок от джинджифил и той ще отстрани зачервяването и подуването и ще понижи количеството бактерии по кожата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР