Засилените мерки за сигурност в Москва на този етап няма

...
Засилените мерки за сигурност в Москва на този етап няма
Коментари Харесай

Собянин: Засилените мерки за сигурност в Москва няма да се отразят на всекидневието на хората

Засилените ограничения за сигурност в Москва на този стадий няма да се отразят на всекидневието на жителите на съветската столица, съобщи кметът на града Сергей Собянин, представен от Франс прес.

" В осъществяване на указите (подписани през днешния ден от президента Владимир Путин) ние взимаме нужните ограничения за възстановяване на сигурността на гражданските обекти и на обектите от сериозно значение ", написа Собянин в блога си.

" В същото време би трябвало да кажа, че на този стадий няма да бъдат въвеждани никакви ограничения, които да лимитират естествения темп на живота в града ", безапелационен бе кметът на Москва.

По-рано през днешния ден съветският президент подреди въвеждането на военно състояние в четирите украински района, които предишния месец страната разгласи за своя територия, а точно - Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област.

По разпореждане на Путин бe оповестено и усилване на ограниченията за сигурност в Южния и в Централния федерален окръг, в който се намира Москва.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР