Засилени меки за сигурност преди новогодишните празненства обявиха властите в

...
Засилени меки за сигурност преди новогодишните празненства обявиха властите в
Коментари Харесай

В САЩ и Европа са обявени засилени мерки за сигурност заради Нова година


Засилени меки за сигурност преди новогодишните празненства оповестиха управляващите в Съединени американски щати и Европа.

На „ Таймс скуеър “ в Ню Йорк, където обичайно се събират поданици и посетители на Голямата ябълка, ще бъде повишен броят на наблюдателните постове, съобщи БНР.

Празнуващите в европейските градове ще бъдат подлагани на инспекции на чантите и на други ограничения за сигурност. Париж изпраща 8000 служители на реда и бойци да се грижат за сигурността на френската столица и покрайнините й. В цяла Франция ще патрулират 99 000 служители на реда и бойци, обявиха от Министерството на вътрешните работи.

От лондонската полиция оповестиха, че хората може да виждат въоръжени чиновници на реда, като в центъра на английската столица ще бъдат сложени заграждения за коли, откакто през годината в града бяха осъществени няколко терористични набези. Говорителят на лондонската полиция Ник Алдуърт посочи, че „ ще има физически бариери, униформени служители на реда, както и униформени частни охранители “, а също огромен брой сътрудници под прикритие, които хората няма да видят.

В Русия за сигурността по новогодишните празници ще бдят 390 000 души и 62 000 единици техника, извести на собствен ред ТАСС. Специални ограничения са планувани за местата с новогодишните елхи и други всеобщи мероприятия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР