Засилен трафик се очаква днес в цялата страна. 900 екипа

...
Засилен трафик се очаква днес в цялата страна. 900 екипа
Коментари Харесай

900 екипа полицаи следят пътуванията по празниците

Засилен трафик се чака през днешния ден в цялата страна. 900 екипа на полицията са на основни места в страната, с цел да се грижат за естественото напредване и в деня преди Бъдни вечер. Служителите на реда ще наблюдават за превишена скорост и погрешно изпреварване, предава Българска национална телевизия.

От полицията приканват да не се подхващат рискови маневри, водачите да бъдат толерантни един към различен, с цел да се обезпечи спокойното и прелестно пътешестване на всички жители по празниците.

На АМ " Тракия "  към обад придвижването е интензивно, само че няма формирани тапи, нито тапи.

За облекчение на всички пътуващи от София към Варна днес от 8 ч. до 16 ч. при нужда ще бъдат обособени две ленти за придвижване в тунелите „ Топли дол “ и „ Правешки ханове “. Всички пътуващи от Варна към София ще минават по обходен маршрут - от п. в. „ Осиковска Лакавица “ по път I-3 и при п. в. Правец “ ще се връщат на Автомагистрала „ Хемус “.

Голямото пътешестване стартира: Километрични тапи в центъра и изходите на София
По преценка на контролните органи според от интензивността на трафика е допустимо придвижването на всички МПС да се ограничи от пътен възел „ Ботевград “ до пътен възел „ Витинска река “ с пренасочване по път II-17 и път I-1.

Днес е неразрешено и придвижването на тежкотоварни камиони над 12 т в посока Варна в сектора на Автомагистрала " Хемус "  при тунелите „ Топли дол “ и „ Правешки ханове “. На 27 декември ограничаването ще е в действие за платното в посока София

Тежкотоварните коли ще се пренасочват по обходен маршрут от пътна връзка „ Витинска река “, при 30-и км, по път I-1 София – Ботевград и път II-17 до пътен възел „ Ботевград “ /при 47-ми км/, от където ще не престават пътуването си по Автомагистрала „ Хемус “.

Интензивен трафик има по всички съществени пътни артерии в Югозападна България. Най-натоварено е движението по пътя към Банско през прохода Предела, пътя през Кресненското дефиле, както на кръговото кръстовище, което свързва Автомагистрала " Струма " с основен път Е79.

Преминаването през ГКПП " Кулата "  към обяд се извършваше обикновено и без образували се тапи. Влизането в Гърция лишава към 15 минути.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР