Засилен пътен трафик се очаква от днес до края на

...
Засилен пътен трафик се очаква от днес до края на
Коментари Харесай

Очаква се натоварено движение по пътищата

Засилен пътен трафик се чака от през днешния ден до края на седмицата, напомня Министерство на вътрешните работи.

По главните пътни артерии и изходите на огромните градове ще има засилено полицейско наличие. Днес е формален празник, защото означаваме годишнина от Съединението, а петък е работен ден, само че някои хора са избрали да почиват тогава и по този метод да имат четири свободни дни, дружно с уикенда.

Натоварен трафик се чака и на всички гранични пунктове и изключително на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ”. Екипите на „ Пътна полиция ” ще подкрепят придвижването и ще правят обичайни инспекции, показва Дарик.

" По отношение на границите продължаваме да бъдем в изискванията на летен туристически сезон, с извънредно натоварен трафик по границата с Гърция, Турция, Сърбия. Очакваме максимален трафик да има на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата. В тази връзка рекомендацията, която насочваме, е да се употребяват и останалите Граничен контролно-пропусквателен пункт на българско-гръцката граница ", разяснява Аксиния Дейкова от Гранична полиция.

Дейкова прикани хората да плануват задоволително време за пътешестване, да ревизират документите си преди потегляне. От Гранична полицията приканват родителите на малолетни и напълнолетни деца, в случай че те няма да пътуват с двамата родители или децата ще бъдат изведени от страната от трети човек, наложително да има декларация за единодушие надлежно от отсъстващия родител или и от двамата.

Засилено полицейско наличие ще има по всички съществени пътни артерии и изходите на огромните градове, заяви Мария Ботева от Пътна полиция, като означи, че тези дни нашето Черноморие се чака също да бъде посещавано, тъй че по трасето от Дуранкулак до Малко Търново също се чака повишен поток.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР