Защото всички наши проблеми и трудности – това е викът

...
Защото всички наши проблеми и трудности – това е викът
Коментари Харесай

Научете езика на Висшите сили докато все още не е късно

Защото всички наши проблеми и компликации – това е викът на Вселената: „ Спри! Не отивай там! Ти си напуснал безвредния път, който води към благополучие и наслада! Аз доста пъти ти изпращах Знаци с цел да те предпазя от заплахата … “

Вселената постоянно се грижи, насочвайки вниманието ни към нужната информация, от която се нуждаем. Всеки път изпраща предизвестие под формата на знаци. А ние работим интензивно и настойчиво, не желаеме да чуем гласа й … или чуваме … само че не го разбираме?..

Нека да разберем:

1. Езикът на фините усеща

Това са нашите сила, прочувствено и интуитивно положение. Ето за какво е толкоз значимо да се вслушваме в себе си, в душата си, и сърцето си. За страдание за актуалния човек е мъчно да чуе сърцето си.
Ако душата ви пее, вие сте на прав път, в случай че усещате дискомфорт, тежест, неразбираема паника – значи сте избрали погрешен път!

2. Езикът на болката

Ако ние не слушаме сърцето си- Висшите сили стартират да употребяват езика на ясните знаци и сигнали. Това е малко евентуално инцидентно събитие. Навехнали сме си крайник, нещо е паднало, някой ни е попречил или е споделил нещо. Предупредени сме и за положителни и за неприятни събитията. Огледайте хората и света към себе си! Тези знаци могат да се поясняват единствено след приключен факт.

В случай, че не разбирате тези сигнали, знаците се повтарят до три пъти, а по-късно Висшите сили минават към идващия, по-груб метод за връзка с вас.

3. Езикът на обстановките

Ако човек се е отклонил от верния път, с вас стартират да приказват на езика на обстановките – договорката не се е състояла, значима среща е анулирана, изневерила е жена ви, и така нататък … Всички обстановки са житейски уроци. Може би Висшите сили не ви пречат, а ви защищават от по-тежки проблеми?

Ако човек се нервира след тези сигнали и не може да ги разбере, просветителните способи стават по-твърди. Искат да ви покажат, че грешите. Но в случай че урокът бъде свестен, обстановката се стабилизира и неуспехите бързо се заменят с триумфи.

4. Езикът на неприятния шанс

Това е еднакво на „ наказване “. В обичайния смисъл това наподобява по този начин: Което е най-ценното за индивида, по него се нанася удар. Това са пари, материални неща, позиция, унищожават се любовни взаимоотношения, болестта постоянно се употребява като учебен развой. Удраят по този начин, че да не забележите или да го пропуснете, е невероятно. И постоянно е належащо да се разбере за какво това се е случило? А в случай че разберете за какво – проблемите изчезват.

С помощта на тези неуспехи Висшата мощ води индивида по неговия път с цел да извърши предназначението си.

5. Директен контакт

Подобни санкции за неразбралите се повтарят три пъти, а в случай че не реагирате, се ползва езика на директния контакт. Попадате при ясновидец, врач, духовник, попадате на лекция (водят ви на нея), където внезапно си обяснявате повода за неуспехите си!

6. Езикът на експанзията

По-груби способи за подсещане – когато излизате от вкъщи си, можете да видите на стената огромен надпис: „ Глупак! “, Докато не разберете, че тази фраза се отнася за вас, тя ще остане на мястото си! Или седите и си мислите, че „ е време да се разведете “ … този път изцяло здравият стол под вас се разпада и вие мъчително падате на пода.

Това значи, че ви се дава да разберете, какво ще излезе от вашия дебелоглав …

7. Езикът на внушението

Директен текст за запомняне. Той се основава на потреблението на паметта непосредствено, без присъединяване на мислене. Човек става привързан към алкохола, опиатите, хазар, секти, лов на риба и така нататък Всеки жъне това, което е посял. И още не е прекомерно късно да размислите – имате късмет.

8. Езикът „ Да бъде или да не бъде? “

А след това образователният развой става още по-груб и корав, по този начин наречените „ санкции “ се ускоряват, като да вземем за пример внезапно се появяват нелечими заболявания, стават нещастни случаи.

И в случай че по-късно не разберете нищо, Висшите сили може да ви изправят лице в лице със гибелта.

Инфо: https://www.drugitenovini.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР