Защото трагичната и нелепа смърт на младия изпълнител потресе цяла

...
Защото трагичната и нелепа смърт на младия изпълнител потресе цяла
Коментари Харесай

Емилия проговори пак за Денис: Не се самоуби!

Защото трагичната и нелепа гибел на младия реализатор потресе цяла България. " Аз до ден-днешен нямам доверие, че той се е самоубил! ", съобщи Емилия в подкаста на Алпер Чочев, написа Блиц.

Беше толкоз шантаво хлапе, че просто нямам думи. Когато той си отиде, аз бях бременна и дори не съумях да отида на погребението. После се чудехме по кое време и дали да пуснем клиповете. Мислехме след четирдесетия ден да ги пуснем, само че не знаехме дали и тогава е редно да се случва това, тъй като той във втория клип си насочваше револвер към главата... по какъв начин ще го одобряват хората. Бяхме в потрес! Не знаехме какво да създадем, връща лентата обратно изпълнителката.
Реклама
С " Акула " в действителност направихме казус - половин милион за 24 часа! Беше концепция на брачна половинка ми да бъде като филм, с реплики, а репликите бяха въображаеми от хора от " Под прикритие ". Денис има неповторим гений и не го споделям, тъй като към този момент не е сред живите. Това момче можеше да бъде международна звезда! Не пресилвам сега. Денис чакаше с такова огромно неспокойствие тези клипове да излязат. За толкоз къс интервал той направи такива песни, такива клипове... непрекъснато се чувахме и ме питаше по кое време ще излязат. Уникален гений... Радвам се, че животът ме сблъска с подобен гений и човек като него. Поне успяхме да оставим нещо и хората да му се радват.

Има такава максима при нас изпълнителите - каквото пеят, това им се случва. Много е гадно... Знаеш ли какви текстове желая да изпея, след които можеш да си отрежеш вените, само че няма да ги изпея, тъй като аз, каквото пея, това ми се случва. (смее се).
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР