Защото струва пари – така вътрешният министър Валентин Радев отговори

...
Защото струва пари – така вътрешният министър Валентин Радев отговори
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Много пари струва да изчисляваме с камери скоростта на пътя

Защото коства пари – по този начин вътрешният министър Валентин Радев отговори за какво по пътищата на България няма камери, които да стоят на основни места и да се мери скоростта на напредване чрез пресмятане на времето за напредване от една точка до друга. Има подобен план, може би ще успеем да го създадем. Струва пари първоначално, само че по-късно е доста по-ефективно, добави Радев.
Буквално с подбив отвърна Радев на настояването за оставка, което Българска социалистическа партия насочи към него. Той посочи пред Нова телевизия, че на блиц надзор в комисията по сигурността от Българска социалистическа партия не му задавали въпроси, само че след това му желали оставка, визирайки аления народен представител Красимир Янков.
Хем желаеме служители на реда на всички места, хем " но те ни ревизират ", възмути се Радев по отношение на случилото се в Асеновград. Не може от Министерство на вътрешните работи да се желае да поправи целият развой от самото му начало – стартира се от учебно заведение, беше тезата на министъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР