Защото радостта, която то носи, е в хармония с неустоими

...
Защото радостта, която то носи, е в хармония с неустоими
Коментари Харесай

ЕЛИТИС ОБИЧА ЛЯТОТО, но повече от това е, че лятото обича ЕЛИТИС! 

Защото насладата, която то носи, е в естетика с неустоими  предложения за варненци! Специалните цени на продуктите за хубост и съвършен тип на ЕЛИТИС дават богат избор за малки и огромни.  


Посещението на магазина за козметика във Варна безусловно би трябвало да стане част от проектите ви за персонално възобновяване.
В ЕЛИТИС ще откриете обичаната си маркова парфюмерия на специфични цени, ще набележите новoсти  сред ароматите, само че и  бестселърите  сред най-хубавите марки. 
Само тук декоративната козметика е на промо цени, а всички плажни  продукти ви носят награди.


Единствено и единствено в ЕЛИТИС  ви чака изумително многообразие от дезедоранти и слънцезащитни артикули. Цените им са премия за всеки клиент, а премиите към покупките обезпечават двойно задоволство от избора на всеки клиент да бъде в този магазин и да стане част от летните страсти и въодушевление!

Точно в този момент се освежете и подсигурете с съвършена отбрана срещу изпотяване на артикули на топ цени: Fa и DOVE – за по 2,99 лева, GARNIER  - 3,19 лева, NIVEA  - 3,59 лева и Old Spice  - 3,99 лева
Запомнете, че единствено до 3 юли, NIVEA SUN ще се продава с 22% понижение, а при присъединяване ви в специфичната игра с марката - при покупката на един артикул ще спечелите като подарък чудесна плажна надуваема топка. 


Внимание: ЕЛИТИС печели вашия избор с премиите посредством скреч      карти и прибавя още нещо към приятното ви прекарване!
Ако закупите два продукта NIVEA SUN, ще имате ново предложение за облага посредством скреч карта, летни цветни дарове - плажна забрадка, плажна чанта или плажни чехли.

Ако изберете и закупите един артикул Carroten sun, още веднъж ще бъдете съпроводени от скреч карта, която крие нови облаги за вас като мечтаното фризби, плажна забрадка или плажен артикул от същата марка.

 Продуктите на Garnier Ambre Solaire ви откриват нов късмет за примамлива облага. При закупен един артикул за слънце от известната марката плюс още един артикул по желание от Garnier , скреч карта ще направи допустимо да си отидете у дома с нов извоюван плажен артикул или плажна забрадка.

Изненадите в знойните летни дни ще продължат и през юли, когато играта на SUN LIKE е заредена с още награди от скреч карти!



За контакти:

Сайт: elitis.bg

 Фейсбук страница: www.facebook.com/Елитис-205770202075/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР