Защо видима татуировка не пречи да станеш полицай като мъжа

...
Защо видима татуировка не пречи да станеш полицай като мъжа
Коментари Харесай

Защо видима татуировка не пречи да станеш полицай като мъжа на Джулиана Гани? 

Защо забележима татуировка не пречи да станеш служител на реда като мъжа на Джулиана Гани?

Допреди 3-4 години прекомерно забележима татуировка беше сериозен проблем, с цел да бъдете признат да служите като служител на реда, само че през днешния ден към този момент очевидно не е. Голяма част от ченгетата са щедро изрисувани, като освен не крият, а даже се гордеят с мастилото по кожата си.

Мъжът на Джулиана Гани е характерен образец за тази порода служители на реда. Тодор Гецов работи като ченге във Велико Търново, само че обича да захвърля облекла и задръжки, съвсем като обичаната си плеймейтка и да показва многото си татуси, нищо че е държавен чиновник, видя Lupa. bg.

Гецов, чието тяло е обилно нашарено с татуси, е гол до кръста и с усмивка демонстрира детето си

Подочухме, че Джулиана обаче е гневна на решението му да се снима гол с бебето им, а както постоянно му подвига кавги за щяло и нещяло, няма да е чудно този път напрежението в връзките им още повече да ескалира. От полицейския сектор във Велико Търново също не са изключително очаровани от фрагментите на младия баща. В последна сметка, сходни снимки не си е разрешавала да има даже скандалната полицайка Симона, която неотдавна бе уволнена от столичното Първо РПУ.

" Вече от няколко години правилото, че служителите на реда не могат да бъдат татуирани, не важи. Причината е изцяло справедлива - просто нямаме фрагменти, а над 70% от младежите, които аплайват за позицията, са с изрисувани тела. Така че в този момент не ги ограничаваме, само че им предлагаме татуировките да бъдат по опция закривани с облеклата. Е, въпреки всичко, в случай че кандидатсва човек с татуси по лицето или главата, както Георги Семерджиев, няма да го назначим ", съобщи пред Lupa. bg управителен кадър в Министерство на вътрешните работи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР